Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
60 komentara

Ante: Simonica je trudna, ali ovaj put čekamo sina

Nakon što su se skoro razveli, Simona i Ante su izgleda svoju vezu odlučili učvrstiti prinovom. Iako je tek odnedavno trudna, već znaju da će biti sin

F.Brala
Foto: F.Brala
60 komentara

Iako je Simona nakon "košenja palmi" na vodičkoj rivi izjavila da je prije toga popila dva koktela, Ante sada tvrdi da to nije istina. Areni je otkrio kako je Simona trudna te da pije ocat kao vodu. Majci je poručio SMS-om da će opet postati baka i da sada dolazi sin. Nitko ne zna kako Ante već zna spol djeteta. Kazao je i kako su njih dvoje prije nesreće bili na romantičnoj večeri te da su jeli odojak i salatu, koja je bila zakiseljena, a tako i kriva za alkohol koji joj je policija izmjerila alkotestom. Simona je potvrdila Antinu priču i rekla kako joj suprug ne bi nikada dao da vozi pijana.

GOVORILA SAM DA ĆE ME ANTE UBITI
Anti se nakon nesreće na Simonin mobitel javila nepoznata žena i on je pretrnuo. Znao je da se nešto strašno dogidilo i odjurio je k njoj. Poduzetnik se jada kako više ne može pratiti razvoj njihovih života jer je suprugu ostavio samu na pet minuta da Gabrijeli kupi igračke, a ona tada umalo poginu. Kaže i da joj je auto kupio iz ljubavi, a ona ga je skršila kao posljednju kantu. Simona pak kaže kako je odjednom udarila u rubnik, a da se auto zatim popeo na pločnik. Sjeća se kako je govorila da će je Ante ubiti. Kaže i da je Ante, kada se uvjerio da mu je supruga dobro, počeo psovati.

Naši partneri pišu
Message