Obavijesti

Show

Komentari 24

Antonija Blaće: Za Hrvoja bih se rado udala, ali nemam kad

Antonija Blaće: Za Hrvoja bih se rado udala, ali nemam kad
3

Šibenčanka se vraća na ekrane kao voditeljica game showa “Tog se nitko nije sjetio”. Nakon godinu dana odvojenosti od dečka zaljubljeni je par napokon zajedno

VIDEO

Novi game show “Tog se nitko nije sjetio” počinje na RTL Televiziji krajem mjeseca pod voditeljskom palicom Antonije Blaće (33). Uvijek nasmijana Šibenčanka jako je uzbuđena zbog susreta s televizijskom publikom od koje je bila razdvojena gotovo godinu dana.

- Falilo mi je to ludilo i adrenalin i uzbuđenje koje ne popušta s vremenom. Jako sam uzbuđena jer ovakav format nikad nisam radila, a uz to, uvijek imam tremu kao da radim prvi put. Naučila sam što učiniti s tremom, ali ona je uvijek prisutna - kaže te objašnjava o kakvu je voditeljskom izazovu riječ.

- U kvizu su podjednako važni i znanje i mašta, također i povjerenje u najbliže osobe jer natjecatelji igraju u paru. Za ruku možete uzeti roditelja, prijatelja, djevojku, šefa... U studiju su četiri para, a ja postavljam pitanja koja uopće nisu teška. Jedno od pitanja je, na primjer, navedi hrvatski otok. Pa svi to znaju! Kvaka je u tome da se ne da odgovor koji bi dala većina ljudi nego odgovor kojeg se nitko drugi nije sjetio - govori.

Na nagradnim igrama nije dobila čak ni osvojeni ogrtač

Kako i uvijek, kad počinje novi TV projekt, manijakalno vježba, ali ističe da to ne znači da je u tesanju linije kampanjac.

- Konstantno vježbam već deset mjeseci, a sada su treninzi još intenzivniji. Moj trener Dražen Ivezić ne popušta ni sekunde - zadovoljna je Blaće.

Kada govori o iskušavanju vlastite sreće, koja i u kvizovima ponekad ima svoje prste, otkriva kakav je peh doživjela kad je jedan jedini put ispunjavala kupone za nagradnu igru: - Osvojila sam kućni ogrtač, a kad sam došla u trgovinu po njega, rekli su mi da ih više nema!

Zbog posla Antonija i njezin partner, vaterpolist Hrvoje Brlečić, godinu su dana imali vezu na daljinu. Hrvoje je lani igrao na Sardiniji, a Antonija kaže da su razdvojenost odradili lako i bez cendranja.

Hrvoje i Antonija nakon četiri godine veze spremni su za brak

- Hvala Bogu na računalnim programima Whatsapp, Viber i Skype! Veza na daljinu svakako nije nešto divno i krasno, želiš blizinu, zajedničko vrijeme, doći doma u zagrljaj osobe koju si odabrao za životnog suputnika, ali od dramljenja nema ništa - kaže.

Hrvoje joj je, nastavlja, sada blizu jer igra u VK Medveščaku i treći je strijelac cijele Jadranske lige. Dalmatinka ističe da su nakon gotovo četiri godine veze ona i Hrvoje spremni na brak.

- Oženili bismo se mi već, ali nemamo vremena! Najradije bih umjesto klasične svadbe organizirala koncert za sve, da se svi veselimo - mašta voditeljica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin