Obavijesti

Show

Komentari 9

Apelirala na državne organe da financijski pomognu pjevačima

Apelirala na državne organe da financijski pomognu pjevačima
5

Pjevačica je ranije napomenula kako ju brine fiancijska situacija, s obzirom na to da su joj otkazani brojni koncerti. Sada je uzela stvar u svoje ruke

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak'Ovo će me financijski ugroziti, otkazano mi je 10 koncerata...'

Pjevačica Neda Ukraden (69) za vrijeme pandemije korona virusa samoizolirala se u stan njezine kćeri Jelene. Poštuje naredbu kako građani iznad 65 godina ne bi trebali napuštati svoje domove. Nedavno je priznala kako ju najviše brine financijska situacija, s obzirom na to kriza uzrokovana pandemijom uvelike pogađa i estradnjake. 

- Koga to ne bi brinulo? Meni je do sada otkazano deset koncerata. Uvijek su pjevači bili slobodni strijelci, ali svi mi imamo neke obaveze. Također, želim svojoj obitelji ostaviti nešto. Ne želim biti samo jedna Neda koja je pjevala, a nije ništa ostavila. Neka me moja djeca pamte ne samo po pjesmi, već i po onome što sam im ostavila - rekla je pjevačica za  srpske medije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

14:14

Odlučila je uzeti stvar u svoje ruke i pobrinuti se za svoju egzistenciju i egzistenciju svojih kolega estradnjaka. Kako pišu srpski mediji, Neda je apelirala na nadležne organe da u okviru pomoći za poduzeća, privrednike i biznismene, financijski pomognu i pjevačima koji ne rade zbog epidemije korona virusa i nemaju novčana primanja. 

Njezin apel izazvao je lavinu komentara, a na ovu temu oglasili su se i njezini kolege. Izazvala je podijeljena mišljenja.

- Trebalo bi se na neki način pomoći pjevačima, jer mi niti ne radimo svoj posao. Ljudi uspoređuju 10 pjevača koji vrhunski rade i zarađuju sa cijelom estradom. Nije to baš tako, ima i onih glazbenika kod kojih je situacija drugačija. Nije u redu da se pjevači zapostavljaju. Onaj tko je otvorio neku firmu ima sve privilegije, a što je s nama pjevačima? - rekla je pjevačica Goca Božinovska (55).

Nadovezao se i pjevač Radiša Trajković Đani (47) koji je trenutno u kućnom pritvoru zbog nepoštivanja propisa za vrijeme pandemije. Misli kako bi glazbenicima trebalo pomoći, no njemu konkretno pomoć nije potrebna. 

- Treba pomoći pjevačima. Meni konkretno ništa ne treba. Sam ću si pomoći - rekao je. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak'Razmišljam samo o tome da preživimo sa što manje žrtava'

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...