Show

Komentari 429

Arkanova Ceca pjevat će nam u Zagrebu ili pak iza rešetaka?

Arkanova Ceca pjevat će nam u Zagrebu ili pak iza rešetaka?

Njezin menadžment lansirao je vijest o nastupu baš kad je završena istraga protiv nje zbog milijunske pronevjere. Sumnja se da je utajila 83,5 milijuna kuna prodajom nogometaša

Ako Svetlana Ceca Ražnatović (37) prihvati ponudu hrvatskog estradnog menadžera, kojega ne želim imenovati, bit će joj zadovoljstvo pjevati zagrebačkoj publici, rekao je Cecin menadžer Sreten Radović. 

Koncert turbofolk pjevačice, tvrdi Radović, jedna hrvatska tvornica želi sponzorirati. Cecin menadžer kaže da razmišljaju o nastupu u lipnju na zagrebačkom stadionu u Maksimiru. Organizator koncerta od Grada Zagreba još nije zatražio dozvolu, a u Gradu nisu htjeli komentirati njezin dolazak: 'Ta tema uopće ne zaslužuje odgovor gradonačelnika Milana Bandića'.

Očekuje se njeno uhićenje

Pompozna najava koncerta udovice kriminalca i ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, očigledno je skretanje pozornosti, na što se u Hrvatskoj ulovio samo jedan medij. Već mjesecima u Srbiji se ne piše o njenoj glazbi nego se očekuje Cecino uhićenje. Nakon sedam godina dovršena je istraga i napisana je optužnica o ilegalnoj prodaji nogometaša iz kluba Obilić, koji je naslijedila od Arkana. Sumnja se da je između 2000. i 2003. utajila 83,5 milijuna kuna. Nakon što su 2000. u beogradskom hotelu ubili Arkana, Ceca je preuzela njegove poslove. Počela se družiti s Arkanovim suborcem Miloradom Lukovićem Legijom. Pjevačicu su 2003. godine uhitili pod sumnjom da je surađivala s ubojicama premijera Srbije Zorana Đinđića, a organizator je bio njezin prijatelj Legija. U pritvoru je bila četiri mjeseca, ali su je oslobodili.

Ne smije pjevati u Americi, a ne želi ni u BiH

Ceci je zabranjeno pjevati u SAD-u, Kanadi i Australiji. Kanada joj je prije šest godina odbila vizu jer je povezana s kriminalnim miljeom na Balkanu. Ceca nije pjevala ni u Sarajevu. Njezini koncerti u Sloveniji prate prosvjedi hrvatskih i bošnjačkih iseljenika.

Najčitaniji članci