Obavijesti

Show

Komentari 2

Arnold je radio špagu pa 'ostao bez nogu': 'Baš je ovo zabavno'

Arnold je radio špagu pa 'ostao bez nogu': 'Baš je ovo zabavno'
5

Fleksibilnost je važna kao i pumpanje mišića, napisao je Arnold pored videa u kojem radi špagu. No, njegovi pratitelji primijetili su kako nešto na snimci nije u redu, što se kasnije jasno vidjelo

VIDEO

Bivši guverner Kalifornije i glumac Arnold Schwarzenegger (72) još se uvijek pridržava mjera postavljenih za vrijeme pandemije korona virusa, Vrijeme provodi kod kuće sa svojim ponijima Whiskeyem i Lulom. Osim toga, to što je zatvoren između četiri zida, ne sprječava ga da radi tjelovježbu. Ili možda i nije tako?

Na svom Instagram profilu objavio je video u kojem je pričao o važnosti treninga, pri čemu je istaknuo fleksibilnost tijela.

- Fleksibilnost je važna kao i pumpanje mišića - napisao je Arnold. No, njegovi pratitelji primijetili su kako nešto na snimci nije u redu, što se kasnije jasno vidjelo.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flexibility is as important as the pump.

Objavu dijeli Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Dok je pričao o važnosti vježbanja, samo se pomaknuo s mjesta gdje je navodno radio špagu, a na stolu su ostale lažne raširene noge, koje je napravio za potrebu snimke.

- Jako impresivno, čovjek od gume - napisao mu je njegov kolega Silvestar Stallone (73), dok su mu drugi pisali kako je legendaran. 

- Ovo je tako zabavno - pisali su mu obožavatelji. 

Inače sedmerostruki Mr. Olympia i bivši Mr. Universe pokušavao je zabaviti svoje obožavatelje i tako ih potaknuti da ostanu kod kuće već kada je pandemija korona virusa tek počela harati svijetom.

- Ostanite kod kuće što je više moguće. Slušajte stručnjake, to ćemo zajedno riješiti. Važno je da ostanete kod kuće. Nikome iznad 65 godina u Kaliforniji nije dopušteno izlaziti iz kuće. I to je ono što radimo: ne izlazimo u restorane, ne idemo ni na kakva događanja. Samo jedemo s Whiskeyem i Lulom i dobro se zabavljamo. Pogledajte kako su nasmiješeni - rekao je glumac dok je mrkvom hranio ponije s kojima provodi vrijeme u samoizolaciji. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Šarić
#zajedno24sata

Pokretanje videa...

01:39
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin