Show

Komentari 7

Ashley Graham ostala bez zuba: 'Udario me glavom i ispao je!'

Ashley Graham ostala bez zuba: 'Udario me glavom i ispao je!'

Ovaj nesretni događaj podijelila je na svome Instagram profilu na kojemu ima više od 15 milijuna pratitelja. Objasnila je što se dogodilo i ubrzo posjetila zubara

Plus size manekenka Ashley Graham (34) htjela je svojim obožavateljima pokazati kako je nekada biti roditelj pa je uslikala selfie osmjeha, no u savršeno bijelom osmjehu fali jedan zub.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, manekenku je njezin jednogodišnji sin Isaac u igri slučajno udario glavom o glavu. Tada je 'izbio' njezin prednji umjetan zub.

Graham se nasmijala za kameru kako bi pokazala svoj zub, a čini se da je problem brzo riješila jer se u odrazu njezinih naočala može vidjeti da se nalazi kod zubara.

Manekenka trenutno iščekuje blizance, i to dva dječaka, a već ima sina Isaaca Menelika, kojeg je rodila u siječnju 2020. godine i koji je zaslužan za njezin put ka zubaru.

U visokom je stupnju trudnoće i često na svojem Instagram profilu, na kojemu ima preko 15 milijuna pratitelja, ženama pokazuje da ne trebaju biti savršene, pogotovo dok su trudne. 

Graham se modelingom počela baviti 2001. godine, a nakon dvije godine dobila je ugovor s Ford models agencijom. Sada ima svoju liniju donjeg rublja, a zbog toga što je punašnija, pojavila se na brojnim naslovnicama modnih magazina i surađuje sa svjetski poznatim brendovima.

Za redatelja i kinematografa Justina Ervina (33) vjenčala se 2010., a deset godina kasnije dobili su prvo dijete. 

Najčitaniji članci