Show

Komentari 79

Plus size manekenka pozirala gola i pokazala strije u trudnoći: 'Cure, ne trebate biti savršene'

Plus size manekenka pozirala gola i pokazala strije u trudnoći: 'Cure, ne trebate biti savršene'

U svijet modelinga upustila se 2001., a dvije godine kasnije dobila je ugovor. Sada ima liniju donjeg rublja i surađuje sa svjetski poznatim brendovima

Plus size manekenka Ashley Graham (34) ne srami se svog tijela ni u trudnoći pa je pozirala potpuno gola. Iščekuje blizance i to dva dječaka, a već ima sina Isaaca Menelika, kojeg je rodila u siječnju 2020. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: 

U visokom je stupnju trudnoće i ovime je svim ženama pokazala da ne trebaju biti savršene, pogotovo dok su trudne. 

- Justin (op.a. suprug) kaže da moje strije izgledaju kao drvo života - napisala je uz nefotošopiranu fotku. U komentarima su joj se javile i manekenke Naomi Campbell, Christy Turlington, Helena Christensen... Ashley je skupila više od milijun i 300 tisuća lajkova i puno pozitivnih komentara. 

- Žensko tijelo je čudo - napisala joj je jedna pratiteljica, a druga dodala: 

- Volite svoje strije, imam ih i ja.

Plus size manekenka u te je vode krenula 2001., a nakon dvije godine dobila je ugovor s Ford models agencijom. Sada ima svoju liniju donjeg rublja, a zbog toga što je punašnija pojavila se na brojnim naslovnicama modnih magazina i surađuje sa svjetski poznatim brendovima. Za redatelja i kinematografa Justina Ervina vjenčala se 2010., a deset godina kasnije dobili su prvo dijete. 

Najčitaniji članci