Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Atraktivne djevojke zavele su Ivana Zaka u pjesmi 'Laku noć'

Skladbom 'Laku noć', Ivan je predstavio novi glazbeni zvuk i još moderniju produkciju, a dosadašnje iznimno dojmljive spotove, doveo je gotovo do savršenstva...

Foto: Privatni album

Dolazak Ivana Zaka na party prepun brojnih ljepotica nije mogao proći nezamijećeno. Atraktivne djevojke tijekom noći su ga stavljale na brojna iskušenja, a on sam nije mogao prepoznati radi li se o snu ili javi. Je li Ivan pokleknuo pred strahovima, iskušenjima i eventualnom požudom, otkrit ćete pogledate li cijelu priču nove pjesme 'Laku noć'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pjesma 'Laku noć' najavljuje moj novi glazbeni pravac i zaokret prema modernijoj produkciji. To je smjer kako će zvučati moje nove pjesme. Volim izazove, posebno kad je glazba u pitanju, tako da ću svoje nove pjesme fanovima predstaviti u novom ruhu. Pjesme će se uskoro naći na novom albumu u izdanju moje diskografske kuće Hit Records - rekao nam je Ivan.

Ovom skladbom, Ivan je predstavio novi glazbeni zvuk i još moderniju produkciju, a dosadašnje iznimno dojmljive spotove, doveo je gotovo do savršenstva.

Foto: Privatni album

Pjesma za koju uobičajeno, potpisuje glazbu, tekst, aranžman i produkciju u svom studiju 'La Bamba', jednostavno ćete, kako kaže, gledati i slušati u jednom dahu.

Kako izgledaju ljubavni izazovi Ivana Zaka, pogledajte u spotu, koji potpisuje, ekipa NN Medie, predvođena redateljem Nemanjom Novakovićem. 

Foto: Privatni album

Za nekoliko dana, publika će imati prigodu na tradicionalnim Vinkovačkim jesenima, u četvrtak 13.09., po prvi puta uživo čuti novu pjesmu 'Laku noć', a sve će se nastaviti nastupom u Frankfurtu 29.09..

U međuvremenu Ivan vrijeme provodi u oazi inspiracije i mira, svom glazbenom studiju 'La Bamba', gdje kraju privodi novi studijski materijal.

Foto: Privatni album

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.

Naši partneri pišu
Message