Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
154 komentara

Ava: 'Dečko mora imati bar 18 cm, u vezi mi je najbitniji seks'

Karabatić sebe smatra 'živim afrodizijakom', a svaki dan popije i čašu vina, koja povećava seksualnu želju. Iako joj nisu potrebni, Ava redovito konzumira prirodne stimulanse

Foto: Privatni album/24sata
154 komentara

Ako vam fali malo vatre, malo žara, onda jedite avokado. Itekako je dobar afrodizijak, savjetuje Ava Karabatić (30) koja često koristi stimulanse, među kojima su i lješnjaci, bademi, jagode... Ne konzumira ih isključivo kako bi probudila seksualnu želju nego su joj dobri i za moždane vijuge.

 - Već sam se oznojila. Tako da znate kako bademi djeluju. Meni je već vruće i temperatura ključa - opisuje Karabatić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za nju je vrlo važna karika u vezi strast i seksualna želja. 

- Pričamo o nečemu što je bitno kako ne bi došlo do razvoda i prevara. Vođenje ljubavi je jako važno. Kada me pitaju koliko mi je strast bitna, bitna je 85 posto - iskrena je Ava. 

Foto: Privatni album/24sata

Karabatić sebe smatra 'živim afrodizijakom', a svaki dan popije i čašu vina, koja povećava seksualnu želju. 

- Afrodizijak je jedan veliki porok, ali to ne mora značiti da je nešto loše. Što je to kada ti se podigne seksualna želja, kada vodiš ljubav, kada osjetiš kontrakciju mišića? To su sve poroci, nisu samo kocka, cigarete i alkohol - rekla je Ava. 

Foto: Privatni album/24sata

Ipak, Ava je sama po sebi, kaže, seksualna osoba i nisu joj potrebni nikakvi preparati, ali ih svejedno konzumira. 

- Imam jaku energiju i stvarno mi nije potrebno da jedem afrodizijake. Mogu i ništa ne konzumirati. Bananu jedem svako jutro kako bi zadovoljila prvenstveno sebe pa tek onda partnera - ispričala je Ava, koja ima savjete za sve kojima je loš seksualni život. 

Foto: Privatni albumI

- Svima ljudima, koji imaju problema, savjetovala bih da se uopće ne opterećuju. Možda nije do njih, jednostavno se energije moraju poklopiti, treba doći do neke kemije i strasti. Danas je sve teže naći nekoga tko će ti odgovarati, znam iz vlastitog iskustva. Stvarno sam imala sreću da mi osoba paše i prija, nisu mi trebali nikakvi stimulansi - dodala je. 

Foto: Instagram

Ava planira Valentinovo provesti u Veneciji ili Rimu, a inače joj je 14.2. ostao u lijepom sjećanju. Kada je imala 18 godina, tadašnji dečko ju je dočekao pred školom s 19 bijelih ruža. Ipak, Ava ne pati od darova koje dobiva. 

- Ja sam sebi najbolji poklon. Ljudi se ne trebaju opterećivati što će dobiti za Valentinovo jer je bitnije kako se netko svaki dan prema tebi ponaša - rekla je te dodala da taj dan ne mora biti samo za zaljubljene, već se slavi i prijateljstvo. 

Foto: Instagram

Karabatić nosi naušnice s brojem 18, a mnogi su je pitali zbog čega nije broj tri budući da se spominje u pjesmi 'Tri puta na dan'. 

- Pa 18 je jer dečko mora imati više od 18 godina, a mora imati i više od 18 još negdje - kaže Ava. 

Foto: Instagram

Najbitniji joj je trenutak i nije joj potreban 14.2. kako bi nekome pokazala ili dokazala osjećaje, a za naše čitatelje ima i posebnu poruku. 

-  I neka vam svaki dan bude Valentinovo, a ono što vam ja savjetujem, naravno uz afrodizijak, kratko i jasno je: Bonus penis, pax in domus. Uživajte, volite se, tri puta na dan - ispričala je Ava. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

VJERUJU BAŠ SVIMA: Ovi horoskopski znakovi su jako naivni i drugi ih zbog toga iskorištavaju

Naši partneri pišu
Message