Obavijesti

Show

Komentari 87

Ava kao astrologinja: Kad bi probala lava, kreveti bi pucali

Ava kao astrologinja: Kad bi probala lava, kreveti bi pucali
23

Lav je jako dominantan, jako voli seks. Kad se zaljubi - baš se zaljubi, objasnila je starleta na što ju je Nikola pitao je il ikad probala lava. Iskreno mu je rekla da nije

VIDEO

Maja Lena stigla je na Otok odbačenih, a Mia je bila sretna što je napokon vidjela kćer. Vjeruje joj je da ne želi ići do finala te smatra da je tu, do kuda je došla, njezin maksimum.

- Bilo mi je drago što je vidim, ali je bilo i dosta emotivno. Nisam to očekivala - rekla je Mia. Maja je bila istog mišljenja. 

- Ipak smo mi mama i kćer, što god da bude, uvijek ćemo se voljeti. Nismo se u najboljim odnosima rastale, ali mi je od traženja imuniteta bilo puno važnije da riješimo naše nesuglasice - izjavila je Maja. 

Kad se vratila u kamp Maja Lena je Avi dala poklon koji joj je poslao Marko za Valentinovo.  Riječ je bila o morskoj zvijezdi. Starleta se rasplakala od sreće.  Ostatak Velikog vijeća Aleksandri je poslao narukvicu. Svi su poručili da navijaju za nju.  Aleks je u šoku i ne može vjerovati da ima takvu podršku. 

Cigi: Milan igra na socijalu

Nevenu se nije svidjelo što Milan 'igra na socijalu' jer smatra da je ovo VIP Survivor i pa ga smeta što Milan priča o tome kako bi trebao pobijediti zbog svojih financijskih problema koje ima. 

- Stalno priča da mu je stalo da pobijedi zbog nekih svojih socijalnih problema - ljutito je pričao Neven te dodao da su se počele stvarati odluke oko favorita za glasanje i pobjednika. Cigi također smatra da je Ava dvolična i da nije dovoljno pametna da igra neku igru kako bi došla do finala. 

'Ma lavovi su seksualni manijaci u krevetu kao i ja'

Ava je u Survivoru odlučila pokazati svoje znanje o astrologiji.

- Lavovi su fatalni, jako dominantni, vole seks. Kad se zaljube onda se stvarno zaljube. Seksualni su manijaci u krevetu kao i ja - objašnjavala je starleta Vladi i Nikoli. 

Sebastian smatra da je zaslužio ući u finale, a Aleksandra je uvjerena da se dečki međusobno štite te da neće jedan drugoga izbaciti. Ava smatra da je Martina neiskrena i 'nešto joj tu smrdi'.

Nakon što su dobili poruku za novu borbu 'probudi konobara u sebi', Ava je odmah komentirala da to nije njezina struka.

U maloj borbi Aleksandra je pobjedila Sebastiana. Dijeli je još samo jedna pobjeda za osobni imunitet da bi ušla u finale. 

Borbu za finale Survivora gledajte svaki dan u 21.40 na RTL televiziji!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri
Zagreb se '90. nije proslavio kao domaćin Eurosonga: 'Ti pjevaj, lijepo izgledaj i dosta'
PRIJE 24 GODINE

Zagreb se '90. nije proslavio kao domaćin Eurosonga: 'Ti pjevaj, lijepo izgledaj i dosta'

Ako Baby Lasagna pobijedi na Eurosongu, čast organiziranja natjecanja iduće godine pripala bi Lijepoj Našoj. Prisjetimo se kako je to izgledalo kada je 1990. Zagreb bio domaćin