Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

AVA R. Majetića dužna je statistima 120 tisuća kn?

Statisti se žale da im AVA ne isplaćuje honorare, a navode da su radili u neljudskim uvjetima. AVA je mjesečno koristila usluge i do 400 statista

G. Jakuš
Foto: G. Jakuš
6 komentara

Produkcijska kuća hrvatskog "kralja sapunica" Romana Majetića gotovo pola godine izbjegava podmiriti svoje obveze prema statistima koji su sudjelovali u njenim projektima. Vlasnik agencije Kyklos Krunoslav Čabraja otkriva za RTL-ov Exkluziv kako im je AVA dužna platiti honorare za rujan, listopad i studeni prošle godine, a koji ukupno iznose oko 120 tisuća kuna. Čabraja je nekoliko puta pokušavao stupiti u kontakt s nekim iz produkcijske kuće, ali nije imao uspjeha. Kako tvrde iz agencije, AVA je mjesečno koristila usluge od stotinu do četiristo statista, a neki od njih tvrde da su radili u neljudskim uvjetima.
- Bila je temperatura oko nule. Pokušali smo se ugrijati tamo gdje su bili glumci jer su imali radijatore, ali iz AVA-e su nam rekli da odemo u podrum koji je bio vlažan i smrdljiv. Tamo je bilo još i hladnije nego vani - navodi statist i dodaje kako su tijekom jednog dana za 13 sati snimanja dobili sto kuna, sendvič i kavu. Vlasnik Kyklosa najavio je tužbu protiv AVA-e. Majetić je navodno prije nekoliko tjedana privatnim avionom odveo Mariju Cvitanović na putovanje u Miami.

Naši partneri pišu
Message