Obavijesti

Show

Komentari 18

Avril Lavigne je mrtva nekoliko godina, a mijenja ju dvojnica?

Avril Lavigne je mrtva nekoliko godina, a mijenja ju dvojnica?
2

BIZARNA TEORIJA 'Pjevačica je nakon iznenadne slave i uspjeha pala u depresiju. U to vrijeme joj je preminuo i djed, a ona se nije mogla nositi s tom situacijom pa si je oduzela život'

VIDEO

Teorija da je Avril Lavigne (32) umrla još 2002. godine nakon što je izdala prvi album ponovo se počela širiti društvenim mrežama.

Prema toj verziji. pjevačica je nakon iznendane slave i uspjeha pala u depresiju. U to vrijeme joj je preminuo i djed, a ona se nije mogla nositi s tom situacijom. Pronađena je mrtva u stanu, a u drugoj verziji stradala je u nesreći.

Obožavatelji koji su počeli dijeliti bizarnu teoriju tvrde da ju je zamijenila njezina dvojnica, glumica Melissa Vandella. Tvrde kako su razlike između prave Avril i Melisse i više nego očite, a razlike vide u čeljusti, ožiljcima i stilu oblačenja.

Jedan fan otišao je toliko daleko da je analizirao rukopis Avril iz 2002. godine i usporedio ga s onim od prije nekoliko godina.

No, istina je da se pjevačica iz javnosti povukla jer se bori s Lajmskom bolešću od 2015. godine. Osim toga, razvela se od supruga, pjevača benda Nickelback, Chada Kroegera. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin