Obavijesti

Show

Komentari 25

B. Jambrošić: Zadovoljan sam izgledom i jako sam zaljubljen

B. Jambrošić: Zadovoljan sam  izgledom i jako sam zaljubljen
3

Pjevač nije od onih koji se zaljube na prvi pogled, ali priznaje da u njegovom životu trenutačno postoji posebna osoba. Tračeve o sebi ne uzima previše k srcu

VIDEO

Dobio sam ime po Slovencu, skijašu Bojanu Križaju. Probao sam jednom stati na skije, ali neslavno je završilo, rekao je Bojan Jambrošić (29) na Narodnom radiju. 

Pjevač je promovirao novu pjesmu 'Dopusti', najavivši kako je zajedno sa Srđanom Sekulovićem počeo pripremati materijale za novi album. 

- Trenutačno sam zadovoljan svojim izgledom - kazao je nikad mršaviji Bojan, kojem očito pogoduje i ljubavni status. 

- Nisam od onih koji se zaljube na prvi pogled, no priznajem da sam trenutačno jako zaljubljen - iskren je bio Jambrošić u emisiji 'Glazbeni show Dalibora Petka'. 

Odgovarao je i na pitanja slušatelja te rekao da se trudi tračeve o sebi ne uzimati previše k srcu. Otkrio je i da se okušao i u bungee jumpingu, ali to je iskustvo koje više ne želi ponoviti.  

Ovih će dana otputovati u Dubrovnik gdje će snimati spot za novu pjesmu 'Dopusti', a na pitanje hoće li se ovog ljeta prikloniti trendu pokazivanja gole stražnjice, koji je pokrenuo Justin Bieber, Jambrošić kaže: 'Gle, ako mi se pruži prilika budem, pa kud puklo da puklo'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin