Show

Komentari 4

Baby Dooks i Bešlić odlučili su oformiti bend Halid i Halid

Baby Dooks i Bešlić odlučili su oformiti bend Halid i Halid

'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO' Glazbeni producent u novoj epizodi televizijskog showa utjelovio je Halida, a njegovom transformacijom je zadovoljan i sam pjevač

Pripreme za emisiju ponovno su bile sjajne, a i jako smiješne. U garderobi je Halid sjedio na jednom stolcu, a ja na drugoj. Sjajno mi je to bilo. Jako smo se zabavljali, kaže Baby Dooks.

Glazbeni producent i reper David Vurdelja (40) u petoj emisiji showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' dobio je zadatak utjeloviti Halida Bešlića. Kako bi imao crte lica što sličnije Bešliću, Dooksu su, osim prosijede perike, nalijepili umjetan nos.

- Šminkanje je i ovaj put trajalo dva i pol sata. To mi je možda najteže jer ne mogu mirno sjediti. Svi drugi se smire, pa čak i Petreković, jedino ja stalno udaram nogama i razmišljam što bih još trebao raditi - smije se Dooks, koji je u emisiji zapjevao s pravim Halidom njegov hit 'Miljacka'.

- Nisam imao tremu. Halid je doista drag i simpatičan čovjek. Bio je zadovoljan mojom interpretacijom iako sam ja bio u dubljem tonalitetu. Ja sam ipak ‘dublji’ Halid - objasnio je glazbeni producent te dodaje da je pjevaču predložio da zajedno nastupaju kao novi bend, a zvali bi se, kaže, Halid i Halid. Bosanski pjevač oduševljen je Davidovom izvedbom.

- Meni je bio jako dobar. I sjajno su ga sredili, a i imali smo isti sako, košulju i maramu. Ma sve. A finalni sud dat će, naravno, gledatelji emisije - kaže uvijek dobro raspoloženi Halid. Pjevač kaže da se nada kako će s Baby Dooksom uskoro i surađivati.

- On je sjajan momak i vrlo je talentiran. Znam da je odličan glazbeni producent i znam stvari koje je napravio drugim izvođačima, pa se nadam da ćemo u skoroj budućnosti nas dvojica napraviti nešto zajedno - objasnio je Bešlić.

Najčitaniji članci