Obavijesti

Show

Komentari 4

Baby Dooks i Bešlić odlučili su oformiti bend Halid i Halid

Baby Dooks i Bešlić odlučili su oformiti bend Halid i Halid
6

'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO' Glazbeni producent u novoj epizodi televizijskog showa utjelovio je Halida, a njegovom transformacijom je zadovoljan i sam pjevač

VIDEO

Pripreme za emisiju ponovno su bile sjajne, a i jako smiješne. U garderobi je Halid sjedio na jednom stolcu, a ja na drugoj. Sjajno mi je to bilo. Jako smo se zabavljali, kaže Baby Dooks.

Glazbeni producent i reper David Vurdelja (40) u petoj emisiji showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' dobio je zadatak utjeloviti Halida Bešlića. Kako bi imao crte lica što sličnije Bešliću, Dooksu su, osim prosijede perike, nalijepili umjetan nos.

- Šminkanje je i ovaj put trajalo dva i pol sata. To mi je možda najteže jer ne mogu mirno sjediti. Svi drugi se smire, pa čak i Petreković, jedino ja stalno udaram nogama i razmišljam što bih još trebao raditi - smije se Dooks, koji je u emisiji zapjevao s pravim Halidom njegov hit 'Miljacka'.

- Nisam imao tremu. Halid je doista drag i simpatičan čovjek. Bio je zadovoljan mojom interpretacijom iako sam ja bio u dubljem tonalitetu. Ja sam ipak ‘dublji’ Halid - objasnio je glazbeni producent te dodaje da je pjevaču predložio da zajedno nastupaju kao novi bend, a zvali bi se, kaže, Halid i Halid. Bosanski pjevač oduševljen je Davidovom izvedbom.

- Meni je bio jako dobar. I sjajno su ga sredili, a i imali smo isti sako, košulju i maramu. Ma sve. A finalni sud dat će, naravno, gledatelji emisije - kaže uvijek dobro raspoloženi Halid. Pjevač kaže da se nada kako će s Baby Dooksom uskoro i surađivati.

- On je sjajan momak i vrlo je talentiran. Znam da je odličan glazbeni producent i znam stvari koje je napravio drugim izvođačima, pa se nadam da ćemo u skoroj budućnosti nas dvojica napraviti nešto zajedno - objasnio je Bešlić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin