Obavijesti

Show

Komentari 2

Baby Dooks, Mila i Neven na Murad Body Spring Makeoveru

Baby Dooks, Mila i Neven na Murad Body Spring Makeoveru
11

Odmah nakon tretmana 3D Cellu Lipo aparatom vidjela sam da mi je koža više zategnuta i čvršća. Ovo je idealni tretman za zaglađivanje kože - rekla je Antonija

VIDEO

Na predstavljanju noviteta u Wellness Centru Murad došli su i brojni poznati: Mila Elegović, Ivana Roščić, Snježana Mehun, Miss Hrvatske - Antonija Gogić, Neven Ciganović, Ronald Braus i Baby Dooks.

Ovo proljeće Murad Centar nam je predstavio 3D Cellu Lipo, najnoviji aparat za celulit i masno tkivo svjetske tehnologije spajanja više tretmana u jedan, a isprobala ga je i aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić. 

- Odmah nakon tretmana 3D Cellu Lipo aparatom vidjela sam da mi je koža više zategnuta i čvršća. Ovo je idealni tretman za zaglađivanje kože i rješavanje celulita uz redovito vježbanje i pravilnu prehranu - rekla nam je Antonija.

Tretman traje 120 min, a uključuje: specijalnu vakum masažu, kriolipolizu ili vakumdijatermiju, magnetoterapiju i crveno led svjetlo, anticelulitnu masažu s Murad Firm and Tone® serumom i limfnu drenažu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na Murad Body Spring Makeover-u  predstavljen je i novi tretman liječnice Haine Peto-Radiković dr.med. za estetsku i korektivnu dermatologiju lica i tijela karboksiterapijom.

Karboksiterapija je medicinski učinkovito rješenje za: strije, masno tkivo, celulit, podočnjake i podbradak.

Karboksiterpija olakšava prodiranje crvenih krvnih zrnaca kroz najsitnije kapilare i tako povećava dovod kisika. Povećan dovod kisika, ubrzanje metabolizma, jačanje cirkulacije, utjecaj na živčani sustav simpatikus, neki su od faktora koji potiču ubijanje masnih stanica i smanjivanje njihove veličine. Povećava razvoj novog kolagena čime smanjuje podočnjake, strije, ožiljke, pomlađuje i zateže kožu te popravlja njenu kvalitetu i izgled

Za potpunu njegu tijela predstavljena je i nova linija svjetski poznatog dermatologa  dr. Murada: Youth Builder Bodycare.

Linija za njegu tijela bazira se na ulju suncokreta. Ulje sjemenki suncokreta bogato je esencijalnim masnim kiselinama te pomaže u hidrataciji, regeneraciji i njezi kože. Jača elastičnost i učvršćuje kožu. Sadrži i pomalo neobičan ekstrakt: ekstrakt kvasca. Ekstrakt kvasca regenerira, jača i vlaži kožu, potiče cirkulaciju te smanjuje pojavu celulita.

Iz linije Youth Builder na hrvatskom tržištu predstavljen je specijalni glineni čistač za tijelo, serum s peptidima soje i divljeg jama, krema za tijelo za poticanje kolagena i krema za ruke s aminokiselinama te ekstraktom sandalovine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju