Obavijesti

Show

Komentari 7

Badovinac: Veseljka obično zovem Kiki, kao onaj bombon

Badovinac: Veseljka obično zovem Kiki, kao onaj bombon
7

Pjesma 'Veseljko' nastala je kao poticaj hajdukovcima da napokon počnu davati golove, našalio se Saša Antić. Glavna zvijezda novog spota je Neno Belan

VIDEO

Splitska grupa TBF u četvrtak je uz dalmatinski brudet, palentu i crno vino u zagrebačkom klubu 'Route 66' promovirala novi videospot za aktualni hit 'Veseljko', drugi singl s njihova posljednjeg albuma 'Pistachio Metallic'.

I dok 'Veseljko' već tjednima uspješno uveseljava hrvatsku masu, Saša Antić se prisjetio kako je nastala pjesma.

– To je u biti trebao biti poticaj hajdukovcima da napokon počnu davati golove. Da se malo okuraže i krenu u napad – šali se Saša te priznaje da se svojim veseljkom jako ponosi.

– Još me nikad nije razočarao! Naravno, mislim na svog kućnog ljubimca – objašnjava kroza smijeh najkreativniji hrvatski tekstopisac. Spot je snimljen u suradnji s ekipom Gitak TV-a, a glavna zvijezda je Neno Belan. Osmišljen je kao remake spota 'Dugo toplo ljeto' iz 1989. nekadašnje splitske grupe Đavoli. TBF-ovci su samo za tu prigodu prvi put odjenuli svečana bijela odijela. Neki od njih nisu imali velikih problema s nabavom garderobe.

– Prije misec dana ženio mi se prijatelj pa sam za vjenčanje nabavio bijelo odijelo. Htio sam ga prodat, samo ‘ko će to kupit. Tako da mi je dobro došlo što sam ga moga još koji put obuć – kaže Mladen Badovinac.

– Neki se pitaju kako smo spojili Đavole i Veseljka, a ja im kažem da su i Đavoli i naša pjesma čista romantika, bez trunke vulgarnosti – zadovoljno će Mladen dodavši da TBF jedva čeka početak svoje mini turneje u sklopu koje 12. studenog nastupaju u zagrebačkom Domu sportova.

Dečki iz benda otkrili su i kako zovu svog veseljka. 

- Ja svog ne zovem, on sam dođe - našalio se Luka Barbić, a Mladen je nastavio u istom tonu. 

- Ja ga obično zovem Kiki jer Kiki je jedan bombon, sladak je, onako, drag svakome - u šaljivom tonu odgovorio je Mladen Badovinac. 

U ponedjeljak u 20 sati samo na portalu 24sata pogledajte internet premijeru spota za hit 'Veseljko'!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin