Obavijesti

Show

Komentari 8

Bajkeri iz 'Superpara': Sad nam je ljubav jača nego prije. Ako pobijedimo, putujemo u Tursku!

Bajkeri iz 'Superpara': Sad nam je ljubav jača nego prije. Ako pobijedimo, putujemo u Tursku!
9

U 'Superpar' prijavili su se sasvim spontano. U razgovoru za 24sata Ratka i Gordon otkrili su s kime su se u vili najviše zbližili, što bi učinili s novcem da pobijede i kada im se rodila ljubav prema motorima

VIDEO

Strastveni bajkeri Ratka (44) i Gordon Turk (45) natječu se za titulu drugog 'Superpara'. U braku su 24 godine i imaju sina Davida (23). Gordon radi kao mesar, a Ratka je prodajna predstavnica. Oboje su veliki zaljubljenici u adrenalin i motore. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ozana i Ognjen iz 'Superpara'

Pokretanje videa...

ozana i ognjen 01:08

Ideja da se prijave u 'Superpar' došla im je sasvim spontano. 

- Gledali smo prvu sezonu i kad je bilo finale na ekranu sam vidjela web adresu za prijave. Uzela sam mobitel u ruke, počela ispunjavati prijavu i tad sam rekla Gordonu da ću nas prijaviti. On je rekao: 'Ma prijavi…, kao da će baš nas zvati!'  I to je bilo to, stvarno se nismo nadali - rekla je Ratka za 24sata. 

Sin David nije skrivao oduševljenje kad je saznao da mu roditelji ulaze u show. 

- Bio je jako ponosan i svakodnevno nas bodri i navija za nas kao i njegovi prijatelji. I naši prijatelji su ponosni na nas i zajedno se s nama vesele svakoj novoj epizodi, smijemo se do suza - ispričali su nam. 

Par se upoznao još u djetinjstvu, kad im je bilo osam ili devet godina. Bake su im živjele u istom kvartu, a prilikom upoznavanja Gordon je Ratku pogodio zračnicom. Pitali smo ih koja je tajna njihovog dugogodišnjeg braka.

- Mislimo da nema posebne tajne. Kao i u svakom braku, i u našem je bilo grešaka, uspona, padova, suza, ali i smijeha. Kad sve to staviš na jednu hrpu i odvagneš, vidiš da li je vrijedilo ili nije. Kažu da ljubav blijedi i da ostane navika. Mi u svojim godinama tvrdimo da je naša sada još i jača nego prije - govore Slatinčani. 

Iako je Gordon neustrašivi bajker i lovac, za svoju Ratku čini romantične stvari. 

- Najromantičnija stvar što je moj muž napravio za mene je bio prtljažnik pun svježe ubranih ruža koje mi je dovezao pred kuću. Budući da je gurman i voli fino papati, ja se trudim da mu fino kuham i to s ljubavlju, skoro svaki dan. I to je romantika. Svaku večer se zagrlimo i kažemo da se volimo, i to je romantika - govori nam Ratka. 

Njihova ljubav prema motorima rodila se vrlo rano. 

- Kod mog muža se ljubav prema motorima rodila po samom rođenju, obožava ih. Ja sam zavoljela motore još kao klinka i kada sam polagala vozački ispit. Prvo sam položila za motor, a onda za auto. Oboje smo u mladosti imali male motore s kojima smo se vozikali po svojim kvartovima i nismo ni znali da će to prerasti u zajedničku ljubav - priča Ratka.

Iako imaju puno obveza, trude se što više u slobodno vrijeme voziti motore. Redovito idu zajedno po moto susretima po Virovitičko-podravskoj županiji i okolnim mjestima, no putovali su i u dalja mjesta. 

- Najdalje što smo bili je put u Sarajevo i to pamtimo kao jedno od najljepših putovanja sa motorom - kaže Ratka. 

Jedino u čemu im se razilaze mišljenja je lov. Gordon je strastveni lovac, ali njegova supruga Ratka ne voli tu aktivnost. 

- Misli da zbog toga nismo dovoljno skupa. Jednom sam je davno odveo u šumu i zaključila je da to baš i nije za nju. Ne ljuti se previše jer se s vremenom naviknula. Jedino ako baš prečesto idem onda gunđa - kaže nam Gordon. 

Što se tiče 'Superpara', Ratka i Gordon su nam otkrili s kime su se najviše sprijateljili u vili. 

- Najbolje smo 'kliknuli' s Nikolanom i Markom s Hvara. Jednostavno, čim smo ušli u kuću imali smo osjećaj da ćemo se družiti i zbližiti. Tu su i Mate i Tina, a najmanje smo se zbližili s gospođom Jelenom i Mirkom - rekli su. 

Zadaci se obaraju, no tenzije prema najstarijem paru rastu
Zadaci se obaraju, no tenzije prema najstarijem paru rastu

Mnogi gledatelji showa već su na društvenim mrežama komentirali kako su veseli Slatinčani jedni od favorita za pobjedu. Pitali smo ih, ako pobijede, što će učiniti s novčanom nagradom... 

- Ako kojim slučajem doguramo do pobjede, nemamo pojma što bismo s nagradom. Vjerojatno bismo dio potrošili na sina, a moj Gogo ima životu želju posjetiti Istanbul. Tako da je velika vjerojatnost da bi sjeli na motor i otišli put Turske - rekla nam je Ratka za kraj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu