Obavijesti

Show

Komentari 8

Baka iz 'Rana' jedva preživjela porod, a sin joj postao zvijezda

Baka iz 'Rana' jedva preživjela porod, a sin joj postao zvijezda
5

Tijekom Mikijevog odrastanja, Zorka je izjavila da je za obitelj to bio težak period. Trudila se da njezin sin bude sretan pa je čak i prodavala suprugove kapute kako bi mogla Mikiju priuštiti što mu treba

VIDEO

Zorka Manojlović, poznata po ulozi bake u filmu 'Rane', majka je glumca Predraga Mikija Manojlovića (68). 'Baka' preminula je 2013., a prije toga nije imala nimalo lagan život. Jednom prilikom progovorila je o rođenju i djetinjstvu sina. 

- Jedva sam preživjela porod. Liječnici su rekli da je to jedan od tisuću slučajeva gdje majka i beba prežive - istaknula je Zorka prije desetak godina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tijekom Mikijevog odrastanja, Zorka je izjavila da je za cijelu obitelj to bio težak period. Ipak, trudila se da njezin sin bude sretan pa je čak i prodavala suprugove kapute kako bi mogla Mikiju priuštiti što mu treba. 

- U kazalištu u Nišu smo imali sve, čak i toplu vodu. Presvlačila sam ga i dojila u garderobi, u pauzama. Miki je dijete kazališta. Sve smo podredili njegovom sretnom djetinjstvu. Moj sin je uvijek imao doručak, ručak i večeru. I našu ljubav - izjavila je svojedobno Zorka. 

- Nisam htjela slavu, ni da mi se dijete drogira. Bio je skroman toliko da me je živcirao. Odemo u slastičarnicu i pitam ga: 'Što ćeš, sine, da ti majka kupi?', a on kaže 'vodu'. 'Kakvu vodu?', iznerviram se ja, ali zapravo smo Ivan i ja takvi, skromni. I naš Miki je, stvarno bio i ostao - dodala je. 

Zorka je bila kazališna glumica i odigrala je više značajnijih predstava. Osim toga, glumila je bake u filmovima 'Tuđa Amerika', 'Rane' i 'Jagoda u supermarketu'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu