Show

Komentari 7

Baka Prase zatečen: Pauk mu je odvezao skupog Lamborghinija

Baka Prase zatečen: Pauk mu je odvezao skupog Lamborghinija

Došao sam po automobil. Mislio sam da je 100 eura, ali budući da je ovo malo teži auto, ispostavilo se da je 35.000 dinara. Što je, tu je, rekao je Baka Prase te iskeširao 2.200 kuna kako bi preuzeo automobil

Poznati balkanski youtuber Bogdan Ilić, poznatiji pod nadimkom Baka Prase (24) doživio je neugodno iznenađenje. Zbog nepropisnog parkiranja, njegov skupocjeni automobil uklonio je pauk. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Bogdanom Ilićem

- Ode 100 eura - napisao je Baka Prase uz snimku kako mu odvoze automobil. 

No, naposljetku se ispostavilo da je cijena nešto veća.

- Došao sam po automobil. Mislio sam da je 100 eura, ali budući da je ovo malo teži auto, ispostavilo se da je 35.000 dinara. Što je, tu je - rekao je Baka Prase te iskeširao 2.200 kuna kako bi preuzeo svoga skupocjenog Lamborghinija. 

Bogdan se često hvali po društvenim mrežama sa svojim luksuznim automobilom. U listopadu je imao lakšu prometnu nesreću kada ga je nepoznati muškarac udario, a zatim pobjegao. Nitko nije bio ozlijeđen te je Bogdanov automobil pretrpio manju štetu. 

- Ljudi, hvala Bogu, nije velika šteta, nemojte brinuti. Čitav sam, a čitav je i Lambo. Lik me udario i izlazi iz vozila i kao: 'Ma, nije ništa, nisam znao da ćeš skrenuti', pa ja kao: 'Druže, udario si me, zašto si me udario?', on kao: 'Ma, nije ništa strašno' - prepričao je Bogdan. 

Najčitaniji članci