Show

Komentari 4

Balaševićev fotograf podijelio je s fanovima nikad viđene fotke glazbene legende, pogledajte ih

Balaševićev fotograf podijelio je s fanovima nikad viđene fotke glazbene legende, pogledajte ih

Fotografije su oduševile Balaševićeve brojne obožavatelje, a na njima se mogu vidjeti kadrovi s koncerata i Đole koji dijeli dušu na pozornici s onima koji ga vole i rado slušaju

Petar Kürschner Jr. bio je dugi niz godina fotograf velikom Đorđu Balaševiću, a s njegovim je obožavateljima u Facebook grupi 'Đotovi' odlučio podijeliti pjevačeve do sad neviđene fotke.

- Pozdrav svima! Šaljem par fotki s koncerata od Balaševića kojem sam godinama bio službeni fotograf. Đole je bio jedan jako drag čovjek, puno lijepih stvari sam doživio s njim. I dalje ne mogu vjerovati da više nije među nama... Nadam se da će vam se fotke sviđati! - napisao je Petar uz više od 70 fotografija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovaj potez potpuno je oduševio članove grupe, a objavu je 'lajkalo' više od 1800 ljudi. 

- Ajme predivno! Kako sam se razveselila. Gledam i ne vjerujem koliko ljudi. Nikada se neće ponoviti Đole! - napisala je jedna od obožavateljica, a većina ih se zahvalila fotografu Petru.

Među fotografijama može se vidjeti velika količina ljudi na Balaševićevim koncertima, njega kako nastupa, plišane životinjice koje su mu poklanjali posjetitelji te pripreme i druženja prije koncerata.

Pogledajte u nstavku dosad neviđene fotografije voljenog Balaševića.

 

 

 

Najčitaniji članci