Obavijesti

Show

Komentari 0

Balaševićeva kći šokirala se lažnom objavom da joj je majka bolesna: 'Imate li vi granice?'

Balaševićeva kći šokirala se lažnom objavom da joj je majka bolesna: 'Imate li vi granice?'
2

Jelena Beba je u objavi napisala kako se neugodno iznenadila kada je pročitala da joj je majka u bolnici gdje se bori za život...

VIDEO

Jelena Beba Balašević, kći pokojnog glazbenika Đorđa Balaševića, na društvenim je mrežama objavila tekst namijenjen srpskim medijima koji su pisali lažne vijesti o njezinoj majci.

Beba Balašević objavila pjesmu koju je napisala za Massima: On me tad nazvao i otpjevao refren
Beba Balašević objavila pjesmu koju je napisala za Massima: On me tad nazvao i otpjevao refren

U objavi je ispričala kako se šokirala kada je pročitala na srpskim portalima da se liječnici bore za život njezine majke, što nije istina.

- U redu na naplatnoj rampi iz pravca Beograda bacila sam pogled na telefon: 'Bebo,što je s Oljom?' uz link na novinski članak. Svi se mole za Oliveru Balašević, sve je u rukama liječnika, zdravlje joj nije dobro! Naučila sam, nažalost, da vijesti iz bolnice stignu prije do medija nego do obitelji i bližnjih i zato sam i mogla pomisliti da se, dok sam ja na putu, događa nešto s mojom mamom za što još nisam stigla čuti. Nikom normalnom ne treba objašnjavati koliki sam stres doživjela. U tom trenutku, ponavljam, na autoputu za volanom. To je svakako stres koji me potpuno, u najmanju ruku dekoncentrirao, a u pravoj interpretaciji zapravo užasno uznemirio i posljednje mjesto gdje sam tada trebala biti je u prometu. Mama se nije odmah javila na telefon, što je moj stres samo prolongiralo, ali Jovana jest i rekla mi je da je i sama dobila nekoliko trenutaka ranije isti uznemirujući poziv i da je krenula prema mami. I nije ni važno koliko je vremena prošlo dok nismo saznali da je u pitanju ponovo potpuno lažna vijest jer ti u tim situacijama svaka sekunda traje beskonačno. Postoje li granice? - napisala je Beba pa nastavila:

- Jedno je kad pišete da smo ružni, zli, prljavi, da smo promijenili prezime, da smo vratili prezime, da smo glupi, nesposobni i što već, to je vaša strast. To ste isto radili čovjeku kojeg ste prvog dana odlaska uzdizali u nebesa i gostovali po emisijama s licemjernim žalopojkama 'kakvog-smo-čovjeka-izgubili', a pisali ste godinama o njemu najveće gadosti i huškali kojekakve pomračene umove i na njega i na nas, njegovu obitelj. Ali ovo? Mi smo prije dvije godine izgubili oca. Vi nas sada uznemiravate potpuno izmišljenim morbidnim naslovima da se doktori bore za život naše majke i da se svi mole za njeno zdravlje? Pa vas ja sad pitam: gdje su granice? Postoje li bilo kakve granice? Imate li vi majku, oca, sestru, brata, djecu? I znate što? Ovaj moj tekst neće objaviti nijedan novinar s idejom da utječe na branšu kojoj pripada, da se postave neke, bilo kakve granice - objasnila je.

- U stanju su objaviti što smo obukli, gdje smo se obukli, što smo rekli i što nismo, ali nijedan jedini novinar nije objavio moj post u kojem prepričavam kako sam za smrt svog oca saznala od novinarke nekog portala, koja me zamolila da joj potvrdim jer 'ne bi nešto pisala pa da mora poslije demantirati'. U tome su ipak solidarni. Teško da će itko od novinara javno skrenuti pažnju da se moraju postaviti granice. I onda su zgroženi i ratoborni što im se zla obitelj ne javlja na telefon i ne daje intervjue kad god im to padne na pamet. I ne mogu završiti ovaj post s time da ste ovaj put prešli sve granice jer sam sada već uvjerena da za vas granice iživljavanja ne postoje i odlučna sam da se ovaj put borim protiv toga kako znam i umijem - zaključila je.

Frajle odgovorile Balaševićevoj kćeri: 'Zvale smo te i pisale ti, nikada nam nisi odgovorila...'
Frajle odgovorile Balaševićevoj kćeri: 'Zvale smo te i pisale ti, nikada nam nisi odgovorila...'

Mnogi korisnici društvene mreže su pružali podršku Bebi u komentarima:

'Najiskrenije se nadam da je utuživo i da je naplativo. Ali više od svega se nadam da ni Vi, niti bilo koja obitelj kroz ovakvo nešto neće više prolaziti. Podrška', 'Podrška pobitelji Balašević', 'Stvarno su pretjerali, drži se Beba', pisali su.

Beba Balašević prvo prozvala The Frajle pa poručila: 'Tribute bendovi? Tata ih se užasavao'
Beba Balašević prvo prozvala The Frajle pa poručila: 'Tribute bendovi? Tata ih se užasavao'

Podsjetimo, Đorđe je umro 19. veljače 2021. u Novom Sadu. Glazbenik se desetak dana liječio kod kuće sa simptomima upale pluća. Stanje mu se pogoršalo, imao je upalu oba plućna krila, pa je preventivno primljen u beogradsku Infektivnu kliniku, gdje je umro. Iza sebe je ostavio sina Aleksa i kćeri Jovanu  i Jelenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni