Show

Komentari 2

Balaševićeva udovica prisjetila se svog oca: 'Kad sam rodila Jelenu, spustio mi je slušalicu'

Balaševićeva udovica prisjetila se svog oca: 'Kad sam rodila Jelenu, spustio mi je slušalicu'

Za majku kaže da je bila naivna jer je mislila da je cijeli svijet dobar, a otac nikad nije sudjelovao u odgoju svoje djece. Potresnu priču javno je podijelila sa svojim pratiteljima

Olivera Balašević (62) supruga preminulog Đorđa Balaševića, prisjetila se svog djetinjstva i koliko se uvijek trudila zadiviti svog oca kojeg nikad nije bilo.

Bila je vrlo uspješna u gimnastici kojom se bavila u mladosti, a sve medalje je nosila kući kako bi usrećila majku, a i oca.

- Kada je počela moja sportska karijera, mislila sam da će pročitati ime u novinama i biti ponosan i pojaviti se na vratima, da će biti zajedno i sretni što ima takvu djecu - izjavila je Olivera, prisjećajući se čak i prošetala ulicama gdje njen otac živi i radi. 

Kako kako je uvijek željela da se njeni roditelji pomire, ali očevu ljubav nikad nije osjetila.

- Odlučila sam ga nazvati kad se Jelena rodila. Predstavio sam se imenom i novim prezimenom. Pauza je dugo trajala. Samo je rekao: 'Griješiš'. Možda je mislio na to da se nisam javila. Negdje smo u isto vrijeme spustili slušalicu, to je jedino što smo napravili zajedno - ispričala je Olivera.

Najčitaniji članci