Obavijesti

Show

Komentari 8

Balaševićeva žena (61) obara izgledom: 'Kao djevojčica ste'

Balaševićeva žena (61) obara izgledom: 'Kao djevojčica ste'
3

Prije nekoliko godina kantautor je ispričao kako je jedne godine otišao na more kao dečko, a vratio se s potpuno drukčijim pogledom na život.  Promijenila ga je, dakako, Olivera

VIDEO

Supruga Đorđa Balaševića (67), producentica Olivera Balašević (61), aktivna je na društvenim mrežama i na Instagramu često pratiteljima pokaže detalje iz svakodnevnog života.

POGLEDAJTE VIDEO: Balaševićeva kuća u Istri

Pokretanje videa...

01:16

Tako se ovih dana pohvalila fotografijom na kojoj pozira u uskim trapericama. Pratitelji su pohvalili njenu liniju, na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i upola mlađe dame. Olivera je, po običaju, u opis slike postavila citat iz svoje knjige. Iako je na fotografiji u neobično pozi, komentari nisu prestajali pljuštati sa svih strana. 

- Kao djevojčica ste, draga Olivera, odlično izgledate - napisala je jedna pratiteljica, a druga je zaključila: 

-Bože, koliko ste predivni, sjajni i posebni. 

U braku je s kantautorom gotovo 40 godina, a zajedno imaju troje djece, sina Aleksu (26) te kćeri Jelenu (36) i Jovanu (39). 

Prije nekoliko godina kantautor je ispričao kako je jedne godine otišao na more kao dečko, a vratio se s potpuno drukčijim pogledom na život. 

'Mislio sam da ću umrijeti. Već sam smišljao zadnje riječi...'
'Mislio sam da ću umrijeti. Već sam smišljao zadnje riječi...'

- Patio sam za ovom lisicom jer ju nisam mogao naći, a onda sam pronašao veslački klub. Ona se javila pa sam ju pitao: 'Dobro, hoćeš li se ti udavati ili nećeš?' - rekao je Đorđe, koji je svoju provincijalku zavolio na prvi pogled. Osim ljubavi, veže ih veslanje kojim se Olivera bavila, a Đorđe ju je, kaže, u veslačkom klubu i zaprosio. 

Davor Javorović/Pixsell
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin