Show

Komentari 0

Baldwin intervjuirao Woody Allena pa ga kritizirali: 'Uništit će karijeru koja mu visi o niti'

Baldwin intervjuirao Woody Allena pa ga kritizirali: 'Uništit će karijeru koja mu visi o niti'

Korisnici Twittera obojicu su oštro osuđivali te su se osvrnuli na događaje s kojima su povezani. Baldwin je upucao i usmrtio svoju zaposlenicu prije 8 mjeseci, a Woody Allen je oženio svoju kćer

Glumac Alec Balwdin (64) postavio je na društvenim mrežama intervju koji je vodio s redateljem Woodyjem Allenom (86), a na temelju njega dobio je mnogo kritika. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Krajem prošle godine na snimanju filma Rust, Baldwin je usmrtio snimateljicu Halyne Hutchins, dok se Allen godinama brani od optužbi da je seksualno zlostavljao Dylan Farrow (36), svoju posvojenu kći. Oko toga se na Twitteru odvijala prava drama.

U komentarima ispod intervjua, Baldwin nije dobio toliko kritika, a mnogi su ga i pohvalili kako je intervju odličan.

- Uživao sam u ovom intervjuu. Defitnivno ću pročitati knjigu. Woody Allen je oduvijek bio moj najdraži redatelj - bio je jedan od komentara.

No na Twitteru su mnogi oštro osudili obojicu.

- Sjećate se kad je Alec Baldwin doslovce ubio članicu filmske ekipe na setu prošle godine, i za to nije snosio nikakve posljedice... a sad promovira posebni intervju koji će raditi s... Woodyjem Allenom? To je doslovce sve što treba znati o TV i filmskoj industriji - istaknuo je jedan korisnik na društvenim mrežama.

- Alec Baldwin, koji je upucao i usmrtio svoju zaposlenicu prije 8 mjeseci, uživo na Instagramu razgovara s Woodyjem Allenom, koji je oženio svoju kćer - napisala je korisnica.

- Kao da Baldwinova karijera već ionako ne visi o niti. Kakav glup način da je do kraja uništi -  objavila je korisnica America Jane, Leftist Maniac.

 POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC U SVAĐI SA ZETOM U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Najčitaniji članci