Obavijesti

Show

Komentari 13

Balent i Todorić preskočili sud: Nisu došli na ročište za razvod

Balent i Todorić preskočili sud: Nisu došli na ročište za razvod
7

Gazdina kći nije se pojavila ni na prvom zakazanom ročištu, dok je njezin uskoro bivši suprug tada pred sud stigao sa skupocjenim satom na ruci marke Audemars Piguet Royal Oak čija cijena se kreće oko 100.000 kuna

Hrvoje Balent (46) je 12. svibnja zatražio razvod od Ive Todorić (43) na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, a supružnici se 19. srpnja nisu pojavili na ročištu. Umjesto dolaska na suđenje, Gazdina kći objavljivala je fotografije iz Verone, a pratitelje na Instagramu inspirirala je životnim citatima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Nemojte biti ono što su vam učinili - rekla je Iva. Sa suda nisu imali komentara vezanih za njihov razvod i nedolazak na ročište, a Iva se na naše pozive nije javljala.

Prvo ročište bilo je 2. srpnja na Općinskom građanskom sudu. Iva se ni tada nije pojavila, dok je njezin uskoro bivši suprug došao sa skupocjenim satom na ruci marke Audemars Piguet Royal Oak čija cijena se kreće oko 100.000 kuna. 

Podsjetimo, Todorićeva mezimica i poduzetnik vjenčali su se 2001. Problemi u njihovom braku započeli su prije dvije godine, kada je Agrokor bio u najvećoj krizi. Ubrzo je Iva na društvenim mrežama vratila djevojačko prezime Todorić, nakon čega su krenula šuškanja kako se par razvodi. Na Općinskom građanskom sudu, Iva nije podnijela zahtjev za podjelom imovine.