Show

Komentari 5

Banderas o bivšoj supruzi: Ona je sad moja najbolja prijateljica

Banderas o bivšoj supruzi: Ona je sad moja najbolja prijateljica

Antonio se zaljubio u Melani čim ju je vidio 1989. na dodjeli Oscara. Tada nije znao njezino ime pa je pitao redatelja Pedra Almodóvara za pomoć

Glumac Antonio Banderas (59) iznenadio je javnost nakon što je priznao kako mu je bivša supruga Melanie Griffith (62), čak i nakon razvoda, ostala bliska prijateljica i obitelj, piše Daily Mail.

- Mogu slobodno reći da je ona moja najbolja prijateljica. Oni su još moja obitelj, Dakota, Stella i Alexander - rekao je Banderas. 

POGLEDAJTE VIDEO O NAJBOGATIJIM GLUMCIMA:

Melani ima kćerku Dakotu (29) s Donom Johnsonom (69) te sina Aleksandera (34) sa Stevenom Bauerom (62) koje je Banderas prihvatio kao vlastitu djecu, a zajedno su dobili kćerku Stellu (22), i to 1996., iste godine kada su se i vjenčali.

PIXSELL

Antonio se zaljubio u Melani čim ju je vidio 1989. na dodjeli Oscara. Tada nije znao njezino ime pa je pitao redatelja Pedra Almodóvara (69) za pomoć. Kada ju je upoznao, znao je da je 'to to' pa su se kasnije i vjenčali. Par se razveo 2015.

Antonio Banderas

 - Sve je išlo jako brzo u tom razdoblju. Moj život je tada bio prekrasan kad ga sad gledam u retrospektivi - dodao je Banderas, a kad je došao kraj, rekao je da će Melani voljeti do smrti.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci