Obavijesti

Show

Komentari 18

Banfić promovirala knjigu, Cigi zapjevao pa je 'ukrao' show...

Banfić promovirala knjigu, Cigi zapjevao pa je 'ukrao' show...
9

Na promociji su se pojavile brojne 'poznate face': Sandi Cenov, Stephan Lupino, Snježana Mehun, pjevačica Ella, stilist Neven Ciganović, Danijela Dvornik, Minea, Adonis Ćulibrk iz grupe E.T., Dalibor Petko...

VIDEO

Pjevačica Ivana Banfić (50) je u zagrebačkom klubu Metropolis promovirala knjigu 'Devedesete'.

- Osjećam se jako uzbuđeno i sretno, neke ljude nisam vidjela godinama te mi je iznimno drago što su došli ovdje. Ovo je zapravo susret generacija - rekla nam je Ivana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:08

Zanimalo nas je o čemu govori njezina knjiga

- O meni, odnosno o mom rastu kao glazbenice i umjetnice u 90-ima - jasno nam je poručila.

Otkrila nam je kako je knjigu pisala četiri mjeseca.

- Prijateljica mi je rekla 'Daj napiši knjigu o 90-ima, te godine su sada in' pa sam pomislila 'Sad ili nikad' te sam napisala knjigu. Pripala mi je čast da sam autorica te knjige, izuzetno sam ponosna na to. Svi koji su je dosad pročitali rekli su da se čita u jednom dahu. Također, fotografije u knjizi su iz 90-ih - ispričala je Banfić.

Bliži se pedesetoj: Ne može me nitko voljeti ako ne volim sebe
Bliži se pedesetoj: Ne može me nitko voljeti ako ne volim sebe

Na promociji knjige pojavile su se brojne 'poznate face': pjevač Sandi Cenov (51), fotograf Stephan Lupino, poduzetnica Snježana Mehun (48), pjevačica Ella (49), stilist Neven Ciganović (47), Danijela Dvornik (53), Minea (42), Adonis Ćulibrk (49) iz grupe E.T., Dalibor Petko...

Svi su bili vidno raspoloženi i rado su pozirali s Ivanom koja je 'prštala' od sreće.

- Jako mi je drago zbog Ivanine knjige, nisam je još pročitala, ali hoću i veselim se tome - rekla nam je Ivanina kolegica i prijateljica Ella, još jedna zvijezda 90-ih.

Ivana se nakon kratkog izlaganja o knjizi 'bacila' na njezino potpisivanje. Dok se glazbenica družila s fanovima, atmosferu su 'zagrijavali' hitovi 90-ih.

Banfić je zatim zapjevala legendarni hit 'Šumica' te je skakutala na pozornici. Nakon toga je izvela singl 'Imam te', a onda je na binu pozvala oca Ivana koji je rekao da je jako ponosan na svoju kćer. I on je zapjevao na pozornici, što je oduševilo sve prisutne.

- Jedan je tata - kazala je Ivana te je otpjevala 'Vrati me u disco'.

U klubu je uslijedio pravi show nakon što je Banfić na pozornicu pozvala Ciganovića koji je zapjevao svoju pjesmu 'Candyman', što je bio pun pogodak jer su se svi 'razbacali'.

POGLEDAJTE VIDEO CIGANOVIĆA KOJI PJEVA:

Pokretanje videa...

00:51
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin