Obavijesti

Show

Komentari 0

Barbara Kolar i Duško Ćurlić otvoreno u novom broju Cafe24

Barbara Kolar i Duško Ćurlić otvoreno u novom  broju Cafe24
2

U petak ne propustite novi broj natraženijeg tv magazina Cafe24 kojeg svim čitateljima 24sata dajemo potpuno besplatno !

VIDEO

Svakog tjedna Cafe24 donosi vam najdetaljniji tv program, ispovijesti  zvijezda  i detalje najgledanijih sapunica. 

U novom broju najpopularniji voditeljski par, Barbara Kolar i Duško Ćurlić, uoči dodijele nagrade " Ponos Hrvatske"  za Cafe24 otkrivaju zašto se nikada nisu posvađali, ali i tko prvi popusti u njihovom odnosu. 

Voditeljica Antonija Stupar Jurkin donijela je sreću Zagrepčanki koja je osvojila 131 milijun kuna na Eurojackpotu. Doznajte kako bi Antonija potrošila Jackpot te jel je spremna za rođenje sina koji stiže za manje od dva mjeseca. 

Vodimo vas u pozadinu predstave:"Stilske vježbe", naše naajdugovječnije predstave koja je ušla i u Guinnessovu knjigu rekorda, s istim žarom igra se već 46 godina. Doznajte jeli legendarnom Peri Kvrgiću i njegovoj partnerici Leli Margitić dosadila, ali i kakve su im sve zgode i nezgode pamte u skoro pola stoljeća.

Siječanj je, prema svemu sudeći, mjesec prekida i rastava. Otkrivamo koji su slavni parovi početkom godine odlučili krenuti svaki svojim putem..

A u ovotjednom specijalu o glumcima iz svijeta sapunica, doznajte čime je Mehmet paša Sokolović iz "Sulejmana Veličanstvenog" naljutio turskog premijera i kako je stvorio Bali-begu i Boran-agu.

U petak ne porputiste 24sata i Cafe24 na vipe od 140 stranica za samo 5 kn. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin