Obavijesti

Show

Komentari 162

Bare morao izaći iz hostela jer je radio nered i vrijeđao goste

Bare morao izaći iz hostela jer je radio nered i vrijeđao goste
5

TEŽAK KARAKTER Pjevač se opravdava da su on i dečki iz benda Majke imali prljave noge pa su morali napustiti šibenski hostel. Njemu je u Šibeniku bilo 'mrak'

Lupao je vratima, galamio, psovao i svađao se s gostima prije koncerta u Šibeniku prije nekoliko dana. Pjevač je bio živčan i nije se htio smiriti. Navodno se napio i zaudarao na alkohol.

Vinkovački roker s članovima benda Majke iznajmio je sobu u hostelu. Ubrzo nakon što su se raspremili, počeli su raditi nered. Nekoliko puta djelatnici su ih zatražili da se stišaju, ali nisu se obazirali na molbe. Vlasnik im je tad oduzeo ključeve sobe i izbacio ih.

- U hostelu je bilo fantastično i kratko. Bilo mi je lijepo u Šibeniku. Iako su neki rekli da nije, meni je bilo mrak - rekao nam je Goran Bare (46). Dodao je kako ih je vlasnik hostela tražio da ga napuste kako ne bi smetali gostima, ali roker misli da su to napravili jer su imali prljave noge. S dečkima iz benda ubacio je stvari u kombi i potražio drugi smještaj. Vlasnik hostela nije htio komentirati incident s vikovačkim pjevačem. Prošlog tjedna obožavatelji su Bareta fotografirali s dvije butelje vina i dvije boce piva.

- To je rokerima dodatno gorivo. Naravno, to je piće bilo za dečke iz benda, a ne samo za Bareta. On ionako više ne pije - rekao je tad pjevačev menadžer Igor Boltek. Međutim, nedavno su ga vidjeli kako s bocom votke i kartonom čokoladica izlazi iz trgovine u Novom Zagrebu. Uzeo je tridesetak čokladica, bacio ih pred začuđenu blagajnicu i spremio u ruksak.

- Obožavam ih jesti. Samo to i jedem. Udebljao sam se otkad ih kupujem - kaže Bare. 
Dodaje da se osjeća puno bolje nego kad se drogirao. Prije nekoliko godina rekao je kako je zbog problema s drogom bio ovisan i o tabletama protiv bolova.