Show

Komentari 0

Barney tulumario u hvarskom klubu: 'Bio je vrlo pristupačan'

Barney tulumario u hvarskom klubu: 'Bio je vrlo pristupačan'

Prošle godine Hvar je posjetio glumac Neil, najpoznatiji po ulozi Barneyja u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku', a sad se ponovno vratio na taj otok. Očito nije lagao rekavši da će ga se na Jadranu odsad češće viđati

Holivudski glumac Neil Patrick Harris (47) prošlog je ljeta sa suprugom Davidom Burtkom (45) i djecom bio na Hvaru, a vratio mu se i ove godine. Prije nekoliko dana 'odali' su ga iz restorana Gariful objavivši fotografiju na kojoj je glumac. Sada je partijao i u hvarskom Carpe Diemu.

POGLEDAJTE VIDEO: Neil se prošle godine oduševio našom obalom

Publici je poznat po ulozi Barneyja u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku'. Uzeo je pauzu od snimanja 4. nastavka Matrixa u Njemačkoj i došao na naš otok. U poznatom noćnom klubu bio je odlično raspoložen, s veseljem se fotografirao s osobljem, koje ga je opisalo kao šarmantnog i pristupačnog gosta koji će im dugo ostati u sjećanju. 

Prošle godine je sa suprugom posjetio hvarsko kazalište, a razgledavali su ga s gradonačelnikom grada Rikardom Novakom. Gradonačelnik nam je tada priznao kako nije znao da se radi o popularnom glumcu, tako da je tijekom razgledavanja bio opušten. Tek kad je došao kući, saznao je kome je pokazivao kazalište.

Partneri su sa njihovo dvoje posvojene djece, devetogodišnjim blizancima Harper Grace i Gideon Scott, obilazili Hvar i fotografirali se. Često bi ih obožavatelji prepoznali, zaustavili i tražili fotografiju, a oni bi to 'odradili' sa smiješkom. Prije dolaska u Hrvatsku lani su obišli i Veneciju.

Najčitaniji članci