Show

Komentari 17

'Baš i nisam neka ljubavnica, seksala sam se s pet frajera'

'Baš i nisam neka ljubavnica, seksala sam se s pet frajera'

Anna Faris (34) najpoznatija po ulogama u filmovima 'Vrisak' požalila se da je jako nervozna zbog svoje seksualnosti i da je dosad spavala s petoricom muškaraca

Glumica je priznala da je prije nego što se 2009. godine udala spavala s ukupno pet muškaraca.

- Nisam baš dobra ljubavnica. Jako sam nervozna zbog svoje seksualnosti - rekla je Anna Faris (34) na promociji svog posljednjeg filma 'What's Your Number?'

Glumica u komediji pokušava naći 'čovjeka svog života' među 20 muškaraca s kojima je prije toga spavala. Faris, koja se 2009. godine drugi put udala, otkrila je da se točan broj muškaraca s kojima je spavala u stvarnom životu može nabrojiti na prste jedne ruke.

- Ne mislite li da je malen broj od pet muškaraca? Imam 34 godine - rekla je glumica koja je najviše muškaraca imala tijekom svog divljeg razdoblja u svom životu nakon što se 2007. godine rastala od prvog supruga.

Povećala je grudi i počela odlaziti na zabave u Hollywoodu. Glumica, najpoznatija po svojoj ulozi filmovima 'Vrisak' i 'The House Bunny', rekla je da je njezin prvi brak raspao jer se proslavila. Par se razišao nakon tri godine braka, a glumica je bivšem suprugu morala isplatiti 900 tisuća dolara.

Najčitaniji članci