Obavijesti

Show

Komentari 0

Baš svaka generacija ima svoju ljubavnu priču, a ovo je naša

Baš svaka generacija ima svoju ljubavnu priču, a ovo je naša
6

Život sedamnaestogodišnjeg Simona je život malo kompliciraniji nego prosječnom srednjoškolcu: nitko ne zna da voli dečke i ne zna tko je anonimni kolega u kojeg se zaljubio

VIDEO

Oni koji su bili sretne ruke među prvima su pogledali film 'S ljubavlju, Simon'. A čak mjesec dana prije redovnog otvaranja film su pogledali neki od naših omiljenih influencera: Andrea Fabric, Ivan Magla, Debela Barbara, Marko Vuletić i Viktor Đerek, koji su poveli svoje followere u CineStar u Zagrebu i Splitu.

Kraj cijele priče: Od snimanja nove 'Vrane' neće biti ništa
Kraj cijele priče: Od snimanja nove 'Vrane' neće biti ništa

O čemu se radi? Ova zabavna i osjećajna komedija o prihvaćanju sebe i zaljubljivanju temeljena je na bestseleru Becky Albertalli, i prati život sedamnaestogodišnjeg Simona kojem je život malo kompliciraniji nego prosječnom srednjoškolcu: nitko ne zna da voli dečke i ne zna tko je anonimni kolega u kojeg se zaljubio online. Rješavanje oba pitanja čini se smiješno, no istovremeno zastrašujuće mijenja život. Glumačka postava ovog filma uvjerit će vas da je pred vama najsimpatičniji par kojeg ćete ikada upoznati.

Pogledajte video

Redatelj Greg Berlanti okupio je mnoga poznata imena: Nicka Robinsona ('Sve, baš sve'), Jennifer Garner ('Juno', 'Alias'), Josha Duhamela ('Transformeri: Posljednji vitez', 'Ludi provod u Rimu'), Keiynana Lonsdalea ('Pobunjena', 'Trilogija razlicita: Odana 1. dio') i mnoge druge.

- Mislim da se puno tinejdžera može poistovjetiti s ovom borbom u pronalaženju sebe. Ne znaju tko su, a nemaju pojma ni tko žele biti kada odrastu. Ne radi se samo o seksualnosti. Ne radi se o tome s kim spavate već tko ste na ovom planetu - rekla je Alexandra Shipp, koja u filmu glumi Simonovu prijateljicu Abby.

Hvalljenju filma pridružili su se i influenceri.

- Ovaj film je revolucionaran, toplo ga preporučujem svima koji su izgubili vjeru u pravu ljubav jer ovo je romantična komedija u kojoj se svatko može pronaći. Nije važno koje ste rase, ni vjere, seksualnosti. Ovo je vrsta filma koja nadahnjuje svakoga i vraća vjeru u pravu ljubav jer svatko zaslužuje veliku ljubavnu priču. Ja sam uvjeren da će mnogi mladi voditi svoje prijatelje, a nadam se i svoje roditelje na film - podijelio je Viktor.

- Do sada sam ga pogledala već tri puta. Ovaj film je puno više od tinejdžerskog filma, kraj će vas iznenaditi - izjavila je Barbara, a Ivan joj se pridružio u tvrdnjama.

- Film je vrh i ima snažnu poruku - rekao je Ivan.

Marko je bio vrlo jezgrovit i nije okolišao.

- Oduševljen sam, preporučujem ga svima - ustvrdio je Marko.

Film o kojem svi pričaju, 'S ljubavlju, Simon', u distribuciji Blitza, pogledajte od danas u svim kinima.

VIDI OVO: Blogerica utrljala spermu i lice i oduševila se!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode