Show

Komentari 1

Kraj cijele priče: Od snimanja nove 'Vrane' neće biti ništa

Kraj cijele priče: Od snimanja nove 'Vrane' neće biti ništa

'Davis Films' trebali su voditi snimanje, s redateljem Corinom Hardyjem. Čelno glumačko mjesto preuzeo je Jason Momoa, no neke promjene su dovele do njegovog odustajanja od uloge

Nakon što je osam godina pokušavao dovesti u kina dugo očekivani reboot franšize, Jason Momoa odustao je od uloge u rebootu filmu 'Vrana', to jest 'The Crow Reborn'.

Film je u jednom trenutku ušao i u fazu planiranja, i prestao je besciljno lutati od studija do studija. Projekt svojevremeno nije imao niti producentski studio, a bilo je i nejasno je li Corin Hardy, redatelj koji je cijelo vrijeme gurao film naprijed, u stvari i dalje uključen u sve. No s vremenom je sve ispalo dobro. Kuća 'Davis Films' trebala je voditi snimanje, a redatelj u igri je ipak bio Corin Hardy. Čelno glumačko mjesto preuzeo je Jason Momoa, nakon osam dugih godina rada na svemu.

Međutim, Momoi je prekipjelo pa je na svojem Instagramu napisao i izjavu kojom je potvrdio kako se on više tim filmom ne bavi.

- Čekao sam osam godina da odglumim ovu ulogu iz snova. Volim vas @corinhardy i @sonypictures, na žalost možda ću čekati još osam godina. Nije naš tim. Kunem se da ću čekati. James O’Barr, žao mi je što sam te razočarao, drugi puta neću. Ovaj film mora biti slobodan. A za obožavatelje. Žao mi je. Ja ne mogu tu glumiti, a ono što film zaslužuje i treba je ljubav. Bit ću spreman kada bude sve u redu - konstatirao je Momoa.

VIDI OVO: 10 mitova o seksu u koje moraš prestati vjerovati

Kako smo već prije rekli, uzevši u obzir da ovaj projekt postoji već deset godina te da je prošao kroz nebrojeno ruku, bez rezultata, bit ćemo skeptični prema njemu sve dok ne vidimo prve fotografije sa snimanja. Ili još bolje, prvi foršpan. Na žalost, naša skepsa pokazala se točnom.

Najčitaniji članci