Obavijesti

Show

Komentari 205

Batin sprovod: Uplakana Lula nije se mogla odvojiti od lijesa

Sprovod Bate Živojinovića bio je danas u Aleji velikana na beogradskom Novom groblju. Od glumca su se došli oprostiti brojni kolege, ali i politički vrh Srbije

VIDEO

Nakon što je u Skupštini grada bila komemoracija za Batu Živojinovića, svi ožalošćeni preselili su se na beogradsko Novo groblje u Aleju velikana, gdje je glumac pokopan.

Podsjetimo, Bata Živojinović preminuo je u 83. godini 22. svibnja u bolnici Sveti Sava u Beogradu.

Na sprovod su došle mnoge srpske javne ličnosti među kojima su Lepa Brena i Boba Živojinović, Lepa Brena, Lazar Ristovski, Milorad Mandić Manda pa čak i Vojislav Šešelj.

Na groblje je među prvima stigla Batina obitelj, a njegova supruga Lula bila je vidno potresena i uplakana je ljubila lijes u kojem je njezin Bata. Dugo se nije mogla odvojiti od lijesa i samo je stajala kraj njega i plakala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvi je govor održao glumac Milorad Mandić Manda, koji nije mogao suzdržati suze.

- Velimire, nikada te nismo tako zvali... Smatrali smo te bratom, ocem, učiteljem... Hvala ti za nagradu što smo te upoznali, glumili s tobom, dijelili kadar. Dobro, imamo pravo da budemo ljuti što se završilo ovako. Ponosni smo na tebe i tvoju obitelj što su izdržalu duge četiri godien teške borbe. Od tebe smo krali zanat, nikada se nisi ljutio zbog toga. Znao si da to poklanjamo narodu. Ovo je još jedna u nizu godina glumaca. Možda je budžet onog gore mnogo veći kad mu treba toliko glumaca. Mnogo si nas volio, mi tebe nismo... Obožavali smo te. Bato, hvala ti za sve i naravno, vječno smo ti zahvali za sve štoostane poslije tebe. Bato, počivaj u miru - rekao je Manda koji je nekoliko puta prekidao govor zbog plakanja.

Nakon njega, riječ je preuzela glumica Danica Maksimović koja je Bati poručila koliko ga je voljela i zahvalila mu se za sve što je učinio za nju i njezinu karijeru.

- Želim ti da te anđeli čuvaju, a mi kada dođemo, družit ćemo se opet - rekla je na kraju govora, nakon čega je krenula povorka.

Batin prijatelj i kolega, glumac Radoš Bajić održao je govor pored Batina groba prije no što je sahranjen. U emotivnom govoru, Radoš je ispričao da ga je tragična vijest o Batinoj smrti zatekla na snimanju. Vijest da nas je 'Valter napustio', kaže, prelomila se do Kine. 

- Kako da nastavimo kad tebe nema? Tko će nas gurati u kadar da ne rasipamo glumu kako si govorio? Odlaziš u legendu, dragi moj učitelju - kazao je Bajić. 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 205
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...
EKSKLUZIVNO: VEĆESLAV HOLJEVAC

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...

Donosimo sve detalje o vezi godine, između unuka poznatog zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca i voditeljice i pjevačice Vlatke Pokos
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura