Obavijesti

Show

Komentari 11

Batinić: 'Imam nepodnošljive trudničke mučnine. Bez pauze'

Batinić: 'Imam nepodnošljive trudničke mučnine. Bez pauze'
8

Bili smo sretni kada smo saznali, drugačije je nego prvi put, ali ne i manje veselo. Malenu smo već pripremili, ali već malčice primjećujemo naznake bojazni za tron, dodala je Marijana

VIDEO

Marijana Batinić (38) na društvenim mrežama u nedjelju je objavila sretnu vijest. Naime, voditeljica je trudna, a za šest mjeseci stiže prinova. U intervjuu za Story otkrila je kako se osjećala kada je saznala da je u drugom stanju, ali i kako podnosi trudničke tegobe. 

- Imam klasične trudničke tegobe i nepodnošljive trudničke mučnine, o tome se ne priča baš. Niti su jutarnje, niti su lagane, cjelodnevne su, naporne i nemaju pauzu - rekla je Marijana za Story. Otkrila je i kako se osjećala kada je saznala da će joj obitelj uskoro biti bogatija za jednog člana. 

- Naravno da smo bili sretni kada smo saznali, drugačije je nego prvi put, ali ne i manje veselo. Malenu smo već pripremili, ali već malčice primjećujemo naznake bojazni za tron i očuvanje kraljevske pozicije, ne znamo je li spremna dijeliti je - dodala je Marijana. 

Brojni pratitelji zatrpali su društvene mreže nakon što je voditeljica objavila da je trudna. 

- U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica, jer - za šest mjeseci u našu malu obitelj stiže prinova! Opet ću čamiti kraj krevetića, bauljati neispavana i biti najsretniji zombi na svijetu. I moj muž također. Nadam se da ćemo bebicu u prvu šetnju, na čisti zrak, izvesti bez straha i opasnosti... A sad - trudnička samoizolacija - napisala je Marijana. 

Podsjetimo, Marijana i njezin suprug Matej Pašalić početkom 2015. prvi put su postali roditelji. Tada je na svijet stigla kći Ena.

Zagrebačka premijera dokumentarnog filma o Dinu Rađi

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:52
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor