Obavijesti

Show

Komentari 0

Batman i Julia Roberts dobit će zvijezdu na Stazi slavnih...

Batman i Julia Roberts dobit će zvijezdu na Stazi slavnih...
5

Na popisu u kategoriji televizije je zvijezda serije 'Bračne vode' Christina Applegate (47), zatim Terry Crews (50) iz serije 'Brooklyn 99' kao i bivši član žirija iz 'Pop Idola' Nigel Lythgoe (69)

VIDEO

Hollywoodska trgovinska komora objavila je popis na kojemu je 35 'jedinstvenih' slavnih osoba iz svijeta filma, glazbe, televizije, kazališta i radija koje će dobiti svoje zvijezde na Stazi slavnih iduće godine, a među njima su Batman, Julia Roberts (51), Spike Lee (62) i Chris Hemsworth (35), pišu američki mediji.

U kategoriji filma, dobitnici Oscara američki glumac i reper Mahershala Ali (45) i glumica Octavia Spencer (47) te lik superheroja Batmana među onima su koji će imati čast da im je ime uklesano na hollywoodskoj Stazi slavnih..

Na popisu u kategoriji televizije je zvijezda serije 'Bračne vode' Christina Applegate (47), zatim Terry Crews (50) iz serije 'Brooklyn 99' kao i bivši član žirija iz 'Pop Idola' Nigel Lythgoe (69).

Iz svijeta glazbe svoje će zvijezde dobiti šef Universal Musica Sir Lucian Grainge (59), rock zvijezda Elvis Costello (64), pjevačica Alicia Keys (38) i reper Curtis '50 Cent' Jackson (43).

- Prepoznali smo talente 35 umjetnika koji su već izgradili nasljeđe ovdje u Hollywoodu - rekao je predsjedavajući selekcijskog odbora Vin Di Bona (75). 

Na popisu su među ostalima i američka dizajnerica filmskih kostima Ruth E Carter (59), glumac Laurence Fishburne (57) kao i engleski pjevač Billy Idol (63). Po podacima Hollywoodske trgovinske komore, Stazu slavnih svake godine posjećuju milijuni turista.

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš