Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
0 komentara

Batman i Julia Roberts dobit će zvijezdu na Stazi slavnih...

Na popisu u kategoriji televizije je zvijezda serije 'Bračne vode' Christina Applegate (47), zatim Terry Crews (50) iz serije 'Brooklyn 99' kao i bivši član žirija iz 'Pop Idola' Nigel Lythgoe (69)

Foto: Kathy Hutchins/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
0 komentara

Hollywoodska trgovinska komora objavila je popis na kojemu je 35 'jedinstvenih' slavnih osoba iz svijeta filma, glazbe, televizije, kazališta i radija koje će dobiti svoje zvijezde na Stazi slavnih iduće godine, a među njima su Batman, Julia Roberts (51), Spike Lee (62) i Chris Hemsworth (35), pišu američki mediji.

Foto: Adria.ign.com

U kategoriji filma, dobitnici Oscara američki glumac i reper Mahershala Ali (45) i glumica Octavia Spencer (47) te lik superheroja Batmana među onima su koji će imati čast da im je ime uklesano na hollywoodskoj Stazi slavnih..

Na popisu u kategoriji televizije je zvijezda serije 'Bračne vode' Christina Applegate (47), zatim Terry Crews (50) iz serije 'Brooklyn 99' kao i bivši član žirija iz 'Pop Idola' Nigel Lythgoe (69).

Iz svijeta glazbe svoje će zvijezde dobiti šef Universal Musica Sir Lucian Grainge (59), rock zvijezda Elvis Costello (64), pjevačica Alicia Keys (38) i reper Curtis '50 Cent' Jackson (43).

Foto: Twitter/Screenshot

- Prepoznali smo talente 35 umjetnika koji su već izgradili nasljeđe ovdje u Hollywoodu - rekao je predsjedavajući selekcijskog odbora Vin Di Bona (75). 

Na popisu su među ostalima i američka dizajnerica filmskih kostima Ruth E Carter (59), glumac Laurence Fishburne (57) kao i engleski pjevač Billy Idol (63). Po podacima Hollywoodske trgovinske komore, Stazu slavnih svake godine posjećuju milijuni turista.

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Naši partneri pišu
Message