Obavijesti

Show

Komentari 11

BB Marko Rini: Zanima me je li ti jezik tvrd ili mekan

BB Marko Rini: Zanima me je li ti jezik tvrd ili mekan
9

Ornela više nije oduševljena tajnim zadatkom, ali Marko jest i puno je maštovitiji od nje. Odlučio je pitati Rinu je li joj jezik tvrd ili mekan dok se ljubi

VIDEO

Marko nema problema što se tiče zavođenja kakvih ima Ornela. Kao i svaki put prije spavanja, "obrušio" se romantičnim izjavama na Rinu. Rekao je da joj izjavljuje ljubav jer mu odgovara kad ona tako lupa okicama. Kickboxer se obrušio i na Mrkvicu jer smatra da bi mu on trebao prići kao muškarac i pitati što radi s njegovom ženskom, a ne da bježi od njega po Kući. Mrkvica je rekao Rini da ako Marko nešto želi s njom, njemu ne smeta i tako su rješili tu nedoumicu. Kasnije je Marko nastavio s osvajanjem srca Rininog.
 - Pokaži mi kako me grliš. Probudi me u satu privatnosti, šutni me nogom, a možeš me i lijepo podragati i poljubiti. Kako bi se mi ljubili - krenuo je Marko, a zapanjena Rina nije ni razmišljala o tome.
 - Želim da me poljubiš prije kraja. Zanima me je li ti jezik tvrd ili mekan - uporno je nastavio Marko dok je Rina ponavljala kako joj je neugodno. Ornela je sve pratila sa strane i vrištala od smijeha.
Marko je kasnije otkrio kako si on i Rina tepaju. Njemu je baš fino kad mu ona kaže "mačak", a ona voli kad ju zove "anđele" i "mišu mali". Pitao ju je da li joj je zgodan i bi li htjela s njima na večeru, a Rina je na sve potvrdno odgovorila. Ipak, nije se dala nagovoriti da ju izmasira, a kasnije se povukla u sobu.

ORNELA: MISLE DA SAM KUJA
Dobivši zadatak da zavede Mrkvicu, Ornela je u početku bila oduševljena jer je mislila da će joj to biti zabavno. Međutim, kad ju je Big Brother pozvao u Ispovjedaonicu, briznula je u plač. Kroz suze je govorila kako laže i da je dvolična. Vidjela je kako su njene spletke rezultirale time što Rina i Mrkvica uopće ne razgovaraju, a nju je počela gristi savijest zbog toga. Priznala je da skreće pažnju sa svoje misije tako što naglas govori da Marko ima tajni zadatak. Osjeća se jadno i očajno jer shvaća da je svi stanari doživljavaju kao "kuju" budući da zavodi Mrkvicu, ali i potpaljuje vatru između Marka i Rine. Svjesna je da bi se lako moglo dogoditi da je nominiraju na sljedećim nominacijama.

RINA SE MUČI S HUMANITARNOM AKCIJOM
Rina se cijeli dan muči s rečenicom kojom poziva na sudjelovanje u humanitarnoj akciji. Njoj je neugodno "žicati" ljude ovim putem da daju novac. Imala je velikih problema zapamtiti kako se akcija zove i koji je broj telefona za donacije. Povjerila se da joj je "užasno smišljati takve stvari". Bigi ju je pozvao u Ispovjedaonicu, ali ona se prije toga uređivala kako bi bila što ljepša. Unutra je imala šalabahter, a od dvije verzije htjela je onu u kojoj je manje krevelji. Bigi joj je želju ispunio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Filip i Tamara nikada bliži, a on joj pred svima priznao osjećaje: Ne želim te izgubiti. Stalo mi je
'BRAK NA PRVU'

Filip i Tamara nikada bliži, a on joj pred svima priznao osjećaje: Ne želim te izgubiti. Stalo mi je

Tamara iz showa 'Brak na prvu' smatra da su oboje krenuli sa zatvorenim vratima, ali to gleda pozitivno jer možda na kraju ne bi izgradili tako kvalitetan odnos

Liječnica Petra za 24sata o daru za rođendan: 'Billboard s mojim likom? To je iznenađenje života'
PROSLAVILA ROĐENDAN

Liječnica Petra za 24sata o daru za rođendan: 'Billboard s mojim likom? To je iznenađenje života'

Liječnica i influencerica Petra Meštrić jučer je proslavila 30. rođendan uz poseban poklon, a otkrila nam je i kako se osjeća
Mate Bulić za 24sata: Thompson će pjevati u Imotskom, uspio sam ga nagovoriti! Vrijeme je...
STADION GOSPIN DOLAC

Mate Bulić za 24sata: Thompson će pjevati u Imotskom, uspio sam ga nagovoriti! Vrijeme je...

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se tad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela, koji je bio u ozbiljnom zdravstvenom stanju