Obavijesti

Show

Komentari 17

Beckham u kavezu s tisućama komaraca: 'Riješite malariju'

Beckham u kavezu s tisućama komaraca: 'Riješite malariju'
6

Zahtijeva privatni let da vidi neprivilegiranu djecu. Zlo mi je od njega, komentirali su na društvenim mrežama novu Beckhamovu kampanju

VIDEO

Ovi insekti su iritantni na mjestima poput Ujedinjenog Kraljevstva, ali u mnogim dijelovima svijeta, ugriz komarca je zastrašujuć i smrtonosan, dovodi do malarije i gubitka dječjeg života svake dvije minute, rekao je bivši nogometaš David Beckham (42). On se pridružio kampanji 'Malarija mora umrijeti - kako bi milijuni mogli živjeti' te je snimio video zatvoren u staklenoj kutiji s 10.000 komaraca. 

David Beckham na meti kritika jer je dopustio Harper da 'vozi'
David Beckham na meti kritika jer je dopustio Harper da 'vozi'

- Možemo biti generacija koja će to zauvijek zaustaviti. Stojim ovdje kako bi dao podršku milijunima koji žive s ovom prijetnjom svaki dan - istaknuo je Beckham koji želi da vođe zajednice država Commonwealth poduzmu odvažne akcije budući da znaju kako se sprječava i liječi malarija. Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije od bolesti, koju uzrokuju komarci, 2016. je umrlo 445.000 ljudi. Dok se fanovima svidio njegov video, bilo je onih koji su komentirali kako je licemjeran. 

- Zahtijeva privatni let da vidi neprivilegiranu djecu. Zlo mi je od njega - kritizirali su Beckhama koji je od britanske televizije BBC tražio financiranje privatnog zrakoplova u veljači prošle godine kako bi se pojavio u emisiji i promovirao humanitarno djelovanje. Naime, procurili su njegovi mailovi u kojima se saznalo da se bavi dobrotvornim radom samo zbog javnog imidža. Opravdavao se da za gostovanje u showu nije primio financijsku naknadu koja je uobičajena. 

Beckhamovi fanovima pokazali 'palaču' od 268 milijuna kuna
Beckhamovi fanovima pokazali 'palaču' od 268 milijuna  kuna

Bivšeg nogometaša je nedavno razveselila vijest da on i supruga, modna dizajnerica Victoria Beckham (43) neće morati srušiti golemu i raskošnu kućicu na drvetu na svom imanju u zapadnom Oxfordshireu. Vijeće u okrugu je donijelo takvu odluku unatoč tome što su se susjedi žalili. 

- Rugaju se planovima izgradnje, a i osvjetljenje je na kućici uključeno nakon 16 sati što pravila brane - istaknuli su u pritužbama. Beckhamovi su impresivnu drvenu građevinu sagradili i tek onda tražili dozvolu navodeći da je riječ o skromnom objektu. Prostire se na 15 četvornih metara, visoka je oko četiri, a široka i dugačka četiri i pol metra. Victoria je 'zeznula' objavivši sliku kućice u prosincu prošle godine dok još vijeće nije donijelo odluku smiju li ju sagraditi. 

Dao 170.000 kn za Beckhamov izgled: 'Ovo više nema smisla!'
Dao 170.000 kn za Beckhamov izgled: 'Ovo više nema smisla!'

- Poljupci sa sela - napisala je dizajnerica te razljutila susjede koji su rekli da se izruguju tražeći dopuštenje. Usto su komentirali da je njihova skromna kućica velika poput nekih stanova. Beckhamovi su istaknuli da će ju koristiti njihova djeca za igru. Par je kupio imanje u Oxfordshireu za šest milijuna funti (oko 50 milijuna kuna) i potrošio 'pravo bogatstvo' kako bi ga pretvorio u obiteljski dom. 

 

Kisses from Paris x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Usto imaju veliko imanje u zapadnom Londonu gdje žive sa sinom Romeom (15) i kćeri Cruz (12) dok Brooklyn (18) trenutačno stanuje u New Yorku i pohađa studij fotografije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu