Obavijesti

Show

Komentari 22

Belinda iz 'Borata': Kako sam točno postala britanski jet- set

Belinda iz 'Borata': Kako sam točno postala britanski jet- set
5

Belinda Bedeković planira vjenčanje, a uskoro će, kaže, posvojiti i dijete iz Afrike. Klavijaturisticu Englezi zaustavljaju na ulici i traže autogram, jako je popularna

VIDEO

Svi me se sjećaju iz filma ‘Borat’. U restoranu sam čak dobila i besplatnu večeru jer kuhar obožava moju glazbu, kaže Belinda Bedeković (42).

Klavijaturistica koja se 2006. proslavila suradnjom s engleskim komičarom Sachom Baronom Cohenom (43) zvijezda je u Velikoj Britaniji. Kad je nedavno sa zaručnikom Terrenceom Garbettom (63) bila na vjenčanju njegove kćeri, umalo je zakasnila na slavlje jer su je zvali da gostuje u radijskoj emisiji. Na ulicama rodnog Zagreba rijetko je zaustavljaju, ali Belinda u Birminghamu, kaže, ne može otići ni do trgovine a da obožavatelji ne trče za njom, traže autogram ili zajedničku fotografiju. Njezinu životnu priču već je objavilo nekoliko britanskih novina, a opisuju je kao hrvatsku superzvijezdu koja osvaja glasom i stasom.

VIDEO

- Iznenadila me sva ta pažnja. Zbilja sam se osjećala kao holivudska zvijezda. Djevojke u trgovačkom centru su se oduševile jer sam prirodna, opuštena i ne ponašam se poput dive iako imam razloga za to - kaže Belinda. Dodaje kako sa zaručnikom planira posvojiti dijete iz Afrike. Već su poslali molbu, a nadaju se da će dobiti djevojčicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Spremni smo za odgajanje djeteta. S nama mu ništa ne bi nedostajalo. Nije nam bitna boja kože. Može biti crno i žuto, samo da je zdravo - kaže klavijaturistica. “Najbrži prst” strahuje bi li se snašla s bebom, pa će ipak posvojiti dijete od četiri ili pet godina.

- Ne veselim se previše jer ne želim da mi plan propadne. Htjela sam posvojiti i dok nisam bila u sretnoj vezi, ali želja mi se nije ostvarila. Ne želim opet proživljavati isti scenarij - kaže Belinda.

Dodaje kako će se za bogatog engleskog poduzetnika udati u rujnu sljedeće godine. Još se nisu odlučili za mjesto, ali klavijaturistica mašta o gradiću Shrewsburyju.

- Hotelčić je na brežuljku, a kraj njega je jezero i kuća Rogera Moorea. Već se vidim kako dolazim u Rolls-Royceu u najglamuroznijoj crvenoj vjenčanici - smije se Belinda.

Zaručnik Terrence, koji je bio u vezi s pjevačicom Samanthom Fox (48), seks-simbolom ‘80-ih, osvojio je i Belindinu majku Ivkicu.

- Ne razumijem ga pa se čak ne možemo ni posvađati - smije se majka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju