Show

Komentari 6

Ben Affleck urlao na bivšu ženu prije roditeljskog sastanka

Ben Affleck urlao na bivšu ženu prije roditeljskog sastanka

Ben i Jennifer Garner bili su u braku 13 godina, a nakon razvoda su rekli da će ostati u prijateljskom odnosu kako bi mogli zajedno odgajati njihovo troje djece

Po govoru tijela bih rekla da je baš bijesan, komentirali su pratitelji na društvenim mrežama fotografije glumca Bena Afflecka (49) i bivše supruge Jennifer Garner (49). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nekadašnji supružnici našli su se u gradu Santa Monica u Kaliforniji kako bi otišli na roditeljski sastanak u školu koju pohađaju njihova djeca. Jennifer i Ben bili su skupa od 2005. do 2018., a imaju troje djece; kćeri Violet (16) i Seraphinu Rose Elizabeth (12) te sina Samuela (9).

Ben Affleck and Jennifer Garner meet for a parent meeting at their kid

Bivši partneri ispričali su da su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda, a s obzirom na to da se na fotografijama koje su ovih dana obišle društvene mreže ne čini tako, njihovi obožavatelji su uvjereni kako se radi o nekoj napetoj situaciji koju su morali riješiti skupa.

Komentiralo se i kako je Garner nakon razgovora bila nervozna, a i strani mediji potvrđuju da je bila riječ o njihovoj svađi koja se odvijala na ulici. 

Ben Affleck and Jennifer Garner meet for a parent meeting at their kid

Od proljeća ove godine Ben je u vezi s Jennifer Lopez (52), s kojom je bio zaručen prije nego je uplovio u vezu s Garner. Ide im odlično, ističu strani mediji, a pjevačici se posebno sviđa kako se Affleck slaže s njezinim 13-godišnjim blizancima Emmom Maribel i Maximilianom Davidom. To što se s djecom odlično snalazi, 'kupilo' je Jennifer. 

"The Last Duel" Red Carpet - The 78th Venice International Film

- Vidjela je kako se odlično odnosi i snalazi u interakciji s njezinom djecom i zbog toga se ponovno zaljubila u njega. To je glavni razlog - tvrdi izvor.

J.Lo u travnju je prekinula vezu s Alexom Rodriguezom (46), legendom bejzbola, nakon što su bili u vezi četiri godine i zaručeni dvije godine. Nije dugo tugovala, a ovih dana dala je prvi intervju nakon saznanja da je u vezi s Affleckom. 

- Presretna sam. Znam da se ljudi uvijek pitaju kako sam, što se događa, jesam li u redu. Nikad nisam bila bolje, ovo je najbolje vrijeme mog života - izjavila je nedavno. 

NOVI KEREKESH SHOW SVAKE NEDJELJE: NOVONORMALNI DJED MRAZ 

Najčitaniji članci