Show

Komentari 90

Beyonce bez gaćica na dodjelu: 'Izbacila' nogu poput Angeline

Beyonce bez gaćica na dodjelu: 'Izbacila' nogu poput Angeline

Beyonce je odjenula izazovnu modnu kombinaciju za Cliveov tulum prije Grammyja. Za tu prigodu odjenula je dugu crvenu haljinu s izraženim dekolteom, a u prvom planu bila je noga koju je izbacila

Pjevačica Beyonce (38) ponovno 'časti' pratitelje atraktivnim fotografijama na društvenim mrežama. Sa suprugom, reperom Jay Z-jem bila je na zabavi diskografa Clivea Davisa (87) koja prethodi dodjeli prestižnih nagrada Grammy koje će biti u noći na ponedjeljak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Beyonce je odjenula izazovnu modnu kombinaciju za Cliveov tulum. Za tu prigodu odjenula je dugu crvenu haljinu s izraženim dekolteom, a u prvom planu bila je noga koju je izbacila u 'Angelina stilu'. Prorez je bio visok, do kukova, pa se vidjelo kako Beyonce ne nosi gaćice ispod haljine.  

Njezin suprug bio je sav u bijelom - košulja, hlače i prsluk. Da 'razbije' monotoniju, na glavi je nosio sunčane naočale. Par se, ako je suditi po fotografijama, dobro zabavljao. Stalno su razgovarali i smješkali se jedno drugome. 

Beyonce je nominirana za nekoliko Grammy nagrada - za najbolju solo izvedbu, za najbolji pop album, za najbolju pjesmu napisanu za vizualne medije i za najbolji glazbeni spot. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci