Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Beyonce i Jay-Z preporučili su Nas-u hrvatska vina i delicije

Nas je u razgovoru sa svojim kolegama Beyonce i Jay-zijem dobio preporuku da za vrijeme boravka u Hrvatskoj kuša salatu od hobotnice i carpaccio od palamide

Beyonce.com
Foto: Beyonce.com
4 komentara

Uoči svog hrvatskog premijernog nastupa u sklopu Fresh Island Festivala u Novalji, hip-hop ikona Nas i njegov manadžment kontaktirali su organizatore i rekli im da žele kušati vrhunska hrvatska vina i delicije. 

Nas je u razgovoru sa svojim kolegama Beyonce i Jay-zijem dobio preporuku da za vrijeme boravka u Hrvatskoj obavezno kuša hrvatska vina te gastronomske delicije kao što su salata od hobotnice i carpaccio od palamide. Organizatori su stoga na listu želja i zahtjeva koje se nalaze u njegovom ugovoru dodali i hrvatske proizvode. 

Nas će svojim nastupom 5. srpnja na najpopularnijoj hrvatskoj plaži Zrće otvoriti Fresh Island Festival. Klubovi Papaya i Aquarius, te eksluzivni party na brodu ugostit će od 5. do 8. srpnja neka od najvećih imena američke i europske scene, a popis predvode hip-hop ikona Nas, Grammyjem nagrađivana Eve i DJ Muggs iz kultnih Cypress Hill. Ovaj jedinstveni festivalski užitak već je prema mnogim regionalnim i inozemnim glazbenim medijima svrstan u jedan od festivala kojeg ove godine ne smijete zaobići.

Naši partneri pišu
Message