Beyonce opjevala svađu između njezinog muža i Solange: 'Ne zaje***aj se s mojom sestrom' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 9

Beyonce opjevala svađu između njezinog muža i Solange: 'Ne zaje***aj se s mojom sestrom'

Beyonce opjevala svađu između njezinog muža i Solange: 'Ne zaje***aj se s mojom sestrom'
9

Beyonce se na novom albumu dotaknula i skandala iz 2014. godine kada je njezina sestra Solange snimljena kako napada Jay Z-ja u liftu na Met Gali

VIDEO

Jedna od najpopularnijih svjetskih pjevačica, Beyonce (40), je nakon šest godina objavila dugoočekivani sedmi studijski album naziva ‘Renaissance‘.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

JAHTA 01:28

Vijest je razveselila njene mnogobrojne obožavatelje, iako je album neočekivano procurio u javnost dva dana prije datuma izlaska. U mnogim novim pjesmama pjevačica se osvrnula 21-godišnji odnos sa suprugom Jay Z-jem (52). Poput stihova 'nitko nije savršen i da 'ne treba prihvaćanje savjeta.

Disney's The Lion King European Premiere - London

Beyonce je prvi puta javno progovorila o nevjeri supruga u albumu 'Lemonade' iz 2016. godine. U pjesmi 'Sorry' spominje drugu ženu kao ‘Becky s dobrom kosom'.  Jay Z se iduće godine sam osvrnuo na skandal i izjavio je da njegov način preživljavanja rezultirao emocionalnom zatvorenošću i na kraju prevarom.

Beyonce se u novoj pjesmi ‘Plastic On The Sofa‘ stihovima ‘Ne treba nam prihvaćanje svijeta. Prestrogi su prema meni, prestrogi su prema tebi‘ kritički osvrnula na konstantnu medijsku pozornost kojom je odnos nje i Jay Z-ja izložen.

Beyonce se na novom albumu dotaknula i skandala iz 2014. godine u kojem su glavni akteri bili Jay Z i njezina sestra Solange (36). Te je godine Solange snimljena kako napada Jay Z-ja u liftu na Met Gali. Beyonce i Jay Z tada su objavili zajedničku izjavu u kojoj su rekli da je to ‘privatna obiteljska stvar‘.

Kasnije te godine se pomalo satiričnim tonom osvrnula na situaciju u liftu i to u remiksu svoje pjesme ‘Flawless‘ ‘Mogli bismo ići okolo i dobiti dobru karmu, ali ne. Eskaliramo, poput dizala. Naravno, nekada se dogode sr***, kada je milijarda dolara u liftu.‘

Beyonce objavila prvi TikTok, u njemu se pojavljuje i Cardi B
Beyonce objavila prvi TikTok, u njemu se pojavljuje i Cardi B

'Mogu li ti predložiti da se ne zaje**vaš s mojom sestrom'  pjeva Beyonce i u još jednoj novoj pjesmi 'Cosy'. 

Novi album ‘Renaissance‘ (Renesansa) već je dobio široku pohvalu kritike. Kritičari hvale album kao ‘veličanstvenu proslavu plesnoga podija.‘

Nakon što je album izašao, Beyonce je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj sjedi u metalik srebrnoj haljini dok jednu ruku ima podignutu u zrak pridržavajući golemi rukav, a drugu drži na prsima. Uz album je objavila rukom pisanu zahvalu svojim obožavateljima koji su pričekali da album službeno izađe, nakon što je procurio dva dana ranije.

- Album je procurio, a vi ste zapravo svi čekali pravo vrijeme izdavanja kako biste svi zajedno mogli uživati u njemu. Nikada nisam vidjela ništa slično - napisala je pjevačica.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO