Show

Komentari 2

Bez glamura i luksuza: Vida Domagoj slavio 31. rođendan

Bez glamura i luksuza: Vida Domagoj slavio 31. rođendan

Prošle godine, Domagoj je napravio tematsku rođendansku proslavu. Sve je bilo u znaku James Bonda, a sudeći po fotografijama, reprezentativac je pravi obožavatelj legendarnog filma

Rođendan u karanteni, napisao je hrvatski reprezentativac Domagoj Vida koji je u srijedu proslavio 31. rođendan. Dobro, nije baš napravio slavlje s obzirom na trenutnu situaciju, ali se zato zahvalio svojim prijateljima i pratiteljima na lijepim čestitkama. 

- Hvala svima na rođendanskim čestitkama i dobrim željama. Možda ove godine ne mogu proslaviti sa svima uživo, ali se volimo na daljinu. I sretan 27. rođendan mom bratu, Mati Deliću - podijelio je Vida na svom Instagram profilu. Brojne kolege i obožavatelji 'zatrpali' su profil lijepim čestitkama, a fotografija je u nekoliko sati 'skupila' više od 30 tisuća lajkova. 

Prošle godine, Domagoj je napravio tematsku rođendansku proslavu. Sve je bilo u znaku James Bonda, a sudeći po fotografijama, reprezentativac je pravi obožavatelj legendarnog filma. 

U ožujku je obitelj Vida imala još razloga za slavlje. Naime, Ivana je početkom ožujka diplomirala, a ponosni suprug odmah se pohvalio se na društvenim mrežama. 

- Čestitam ljubavi - napisao je Domagoj uz zajedničku fotografiju na kojoj poziraju uz tortu s diplomskom kapom i natpisom 'Bravo mama' pa izgleda da je Ivana studij ekonomije na ZŠEM-u privela kraju.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci