Show

Komentari 29

Bez hlača na crveni tepih: Plus size Ashley prošetala u sakou

Bez hlača na crveni tepih: Plus size Ashley prošetala u sakou

Volim tvoj stil, ali mi je užasan ovaj 'look'. Na Met Gali si i ovo si odjenula? Ti si prelijepa za ovu noćnu moru, daj otkaz svom stilistu, napisao je menekenki obožavatelj

Svake godine prvog ponedjeljka u svibnju u Muzeju umjetnosti Metropolitan u New Yorku bude Met Gala. Ove godine tema je bila 'Camp: Zapisi na modi', a mnogi su kreacijama na crvenom tepihu privukli pažnju. Nezapaženo nije prošla ni jedna o najpoznatijih plus size manekenki Ashley Graham (31). 

Manekenka je crvenim tepihom prošetala samo u Guccijevom sakou. Na nogama je imala najlonke na kojima su cirkonima ispisane riječi, a obula je prozirne štikle. 

Njezinim brojnim pratiteljima nije se, čini se, svidjelo njezino pojavljivanje na prestižnoj Gali.

- Volim tvoj stil, ali mi je užasan ovaj 'look'. Na Met Gali si i ovo si odjenula? Ti si prelijepa za ovu noćnu moru, daj otkaz svom stilistu - napisao je obožavatelj ispod fotografije.

Iako je gotovo gola došla na Met Galu, nije joj bio ni najmanji problem pozirati u tom izdanju pred kamerama. Na after partyju manekenka je ipak 'nabacila' odjeće na sebe pa je tulumarila u zlatnoj, uskoj haljini koja je naglasila njezine obline. 

POGLEDAJTE VIDEO:

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Najčitaniji članci