Obavijesti

Show

Komentari 14

Bez Samanthe to je 'Eks i grad'; Carrie: 'Ona nije dio te priče...'

Bez Samanthe to je 'Eks i grad'; Carrie: 'Ona nije dio te priče...'
6

Novih deset epizoda snimat će se ovog proljeća u New Yorku, a pratit će prijateljstvo i život dama koje sad imaju 50 godina. Osim serije, snimile su i dva istoimena filma, ali Kim Cattrall sada ipak nećemo gledati

VIDEO

Prva epizoda serije 'Seks i grad' prikazana je 6. lipnja 1998. godine na HBO-u, a posljednja u veljači 2004. godine. Zaludila je mnoge gledatelje pa stoga i ne čudi da je vijest o povratku Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Mirande (Cynthia Nixon) i Charlote (Kristin Davis) razveselila obožavatelje.

POGLEDAJTE VIDEO: Sarah najavila nove epizode serije 

Ipak, četvrta dama nedostaje. Radi se o Kim Cattrall, koja je glumila Samanthu. Još tijekom snimanja prvih sezona 'zaratile' su Sarah i Kim i to navodno zato jer se saznalo da je Jessica Parker puno više plaćena od ostalih glumica. 

Prije godinu dana upitali su Cattrall hoće li snimati nove nastavke serije, a ona je to odmah negirala.

Pixsell

- Nikada, od mene imaju veliko ne. Čovjek kroz život uči, a moja lekcija je da posluješ samo s dobrim ljudima - istaknula je.

Novih deset epizoda snimat će se ovog proljeća u New Yorku, a pratit će prijateljstvo i život dama koje sad imaju 50 godina. Nakon završetka snimanja serije, četiri 'prijateljice' snimile su i dva istoimena filma, u kojima je igrao lik Samanthe, ali sada je nećemo gledati. 

Pixsell

Zbog toga su se na društvenim mrežama pobunili brojni fanovi serije. Ističu kako su trebali još malo nagovarati Kim, ponuditi joj možda veći iznos samo kako bi se i ona pridružila timu jer bez nje snimanje baš i nema smisla. 

- Koji vrag uopće snimate ako neće biti Samanthe?! - komentirala je jedna pratiteljica, a druga se složila pa dodala:

- To nikako neće biti ista stvar. 

Glumice Kim Cattrall i Jessica Parker 'kolju' se već godinama
Glumice Kim Cattrall i Jessica Parker 'kolju' se već godinama

O seriji se javno oglasila Sarah Jessica Parker, koja je na društvenim mrežama objavila teaser. I ispod njezine objave mnogi su pisali kako serija neće biti ista bez Cattrall. Sarah im je na takve komentare oddgovorila kako ona 'nije potrebna' za novu sezonu. 

U svakom slučaju, scenariste čeka velik posao jer trebaju prilagoditi priču današnjici, a na društvenim mrežama se raspravlja o tome kako će u novoj seriji riješiti problem s Cattrall. Jedni smatraju da će Samanthu ubiti, a drugi vjeruju da će je utjeloviti nova glumica.

AFP

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...