Obavijesti

Show

Komentari 52

Bieberov dvojnik: Zagrepčanke su predivne, ali još sam solo

Bieberov dvojnik: Zagrepčanke su predivne, ali još sam solo
4

Novo ime u svijetu glazbe svakako je "Lines And Colours". Radi se o izvornom hrvatskom bendu, koji je nedavno dobio svoje pojačanje u obliku švedskog pjevača koji neodoljivo podsjeća na Biebera

VIDEO

Anton Hagman bio je novo Youtube čudo na pomolu, u trenutku u kojem su se dvojac Saša Maček (30) i Igor Kranjec (27) razišli sa svojim dotadašnjim pjevačem Filipom Jungićem (27). Tad im je glazbeni producent rekao da trebaju novo, svježe lice. Anton, slika i prilika megapopularnog pjevača Justina Biebera, preuzeo je tu ulogu.

Za sad je bio samo u Zagrebu i Varaždinu, no Anton se jako veseli ljetu na Jadranu. Osim toga, veseli se i druženjem s Hrvaticama, za koje kaže da su prezgodne. Anton nije u ljubavnoj vezi, no po svemu sudeći, već ovog ljeta to bi se moglo promijeniti. privući će ga djevojka koja je "svoja", posebno ako ima luckast smisao za humor.

POGLEDAJTE VIDEO: Pjeva li Anton i bolje od Justina?

Pokretanje videa...

04:36

Kao i sve moderne zvijezde, Anton je vrlo aktivan na svim društvenim mrežama, u sklopu banda Lines and Colours, ali i samostalno. Svoje glasovne adute predstavio je upravo na jednoj od njih, naravno, na Youtubeu.

Uoči Božića band Lines and Colours lansirali su hit pjesmu "Dear Santa", a njihova suradnja s producentom Trevorom Dahlom već je urodila plodom. Band na potezu Zagreb - Stockholm - Los Angeles dogovara nove suradnje i nastupe, a u potrazi su za pravom diskografskom kućom.

Iako veliku pažnju zaokuplja sličnost pjevača Antona i Justina Biebera, to ni u kojem smislu ne umanjuje njihovu glazbenu vrijednost. Upravo naprotiv, dečki su svima jasno dali do znanja da formiraju svoj vlastiti glazbeni i stilski imidž. U svakom slučaju, za ove dečke ćemo sigurno još čuti.

Inače, Kanađaninu Justinu Bieberu danas je 22. rođendan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'
SPAS OD TOPLIJIH DANA

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'

Nives svoje pratitelje često počasti 'vrućim' fotografijama, a sada je pozirala u bijeloj haljini