Obavijesti

Show

Komentari 90

Big Brother audicija: Kandidati se nadaju slavi, a neki i seksu

Big Brother audicija: Kandidati se nadaju slavi, a neki i seksu
9

Mogući novi sudionici slavnog reality showa predstavili su se kao pastiri, modeli, sponzoruše... Bili smo na audiciji na kojoj se u Hrvatskoj prijavilo više od 6000 ljudi

VIDEO

Pobjednik drugog regionalnog “Big Brothera” dobit će 100.000 eura. Sudjelovat će 20-ak natjecatelja iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Kažu kako im ništa neće biti neugodno, samo da osvoje novac.

Producent Vuk Vukičević kaže da se natjecati mogu svi, pa i oni ograničenih mentalnih sposobnosti. Bitno je da su zanimljivi gledateljima.

- Ja sam za seks pred kamerama, dapače, volio bih to. Ne tražim ljubav u Big Brother kući, nego seks - naglasio je Princ Juri Josić, zagrebački maneken. Za sebe kaže da je jako ambiciozan i sigurno će “upasti” u kuću na beogradskom Košutnjaku, gdje će se početkom rujna snimati drugi regionalni “Big Brother”. Njegov konkurent Sanjin Midžić nema ništa protiv vođenja ljubavi te se nada da će mu se posrećiti u kući. Istaknuo je da ga seksualno privlače muškarci.

- Ne znam bih li se usudio seksati pred kamerama, ali slobodna sam duha. Ne živim da impresioniram druge, nego se povodim za svojom intuicijom - rekao nam je Sanjin, plesač iz Bihaća koji govori četiri jezika. On nije jedini koji se deklarirao kao homoseksualac, a u “Big Brother” se prijavilo i nekoliko biseksualaca, koji su željeli ostati anonimni. Zagrepčanka Božica Maljuga Mateša spada među starije kandidate.

- Šašavica poput mene ima malo. Dobar sam provokator i mislim da je to moja kvaliteta. Prijavila sam se radi dobre zabave - rekla je Božica, koju podupire sin Arijan (18).

- On se nije prijavio jer netko mora čuvati našu njemačku ovčarku Lari - kaže Božica, koja je protivnica seksa pred milijunskom publikom.

- Ljubav nema granica, ali mozak ima. Ljudi nisu životinje i ne bi se trebali ponašati instinktivno, nego ponekad upotrijebiti i mozak - rekla je. Protiv pokazivanja golotinje pred gledateljima je i Petra Kosalec.

- Koliko god sam vesela i otvorenog uma, mislim na majku i oca koji to gledaju - kaže Petra, koja se prijavila na natjecanje jer smatra da je to dobro za njezinu karmu. Damir Barto iz Bjelovara prijavio se kako bi razbio predrasude prema ljudima koji svoja tijela ukrašavaju tetovažama i piercingima.

Iz Dubrovnika je na audiciju došla Sara Žderić.

- Ne mogu reći da sam uvijek iskrena, jer kad treba pokriti svoj tur, mogu biti jako licemjerna. Sve ću napraviti da se dočepam cilja. Ne bi mi bilo prvi put. U stanju sam s gledateljima podijeliti intimnije stvari kako bih se dočepala nagrade. U ludostima za mene ne postoje granice - zaključila je Sara.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin