Show

Komentari 1

Biković osvojio svijet: U Rusiji njegov film je najgledaniji ikada

Biković osvojio svijet: U Rusiji njegov film je najgledaniji ikada

Miloš je osvojio srca gledatelja, pogotovo ona nježnijeg spola. Iako ne voli pričati o privatnom životu, Miloš je navodno nedavno prekinuo vezu s manekenkom Barbarom...

Srpski glumac Miloš Biković (31) proslavio se prije deset godina u filmu Montevideo Bog te video u kojem je tumačio glavnog lika Aleksandra Tirnanića Tirketa. Filmovi i serije u kojima se on pojavljuje su među najgledanijima, a slobodno se može reći i kako je zaslužan što danas sve više mladih posjećuje kino dvorane.

Pojavio se i u filmu 'Glazba tišine' s Antonijom Banderasom i Armandom Assanteom. Jedan je od rijetkih glumaca s područja Balkana kojem se pružila prilika da radi u Hollywoodu, ali ju je odbio. Naime, želio se ostvariti na ruskom tržištu i u tome je uspio. Nakon uloga u filmovima 'Iza granice', 'Kuhinja' i 'Hotel Elen', Biković je u Rusiji ostvario zavidnu karijeru i postao velika zvijezda.

Danas ima njihovo državljanstvo te tečno govori ruski jezik. Biković je prije dvije godine dobio rusku državnu nagradu, Medalju Puškina, koju mu je osobno uručio Vladimir Putin.

Dugo vremena niti jedan film nije izazvao toliku pozornost u Srbiji kao film 'Južni vetar'. Kako prenose Srpski mediji riječ je o najgledanijem filmu u Srbiji. 

No, Miloš se tu nije zaustavio. Ruska komedija 'Sluga' u kojoj Miloš tumači glavnu ulogu navodno je najgledaniji ruski film svih vremena koji je u prvoj večeri prikazivanja zaradio vrtoglavih 22 milijuna kuna. 

Miloš je osvojio srca gledatelja, pogotovo ona nježnijeg spola. Iako ne voli pričati o privatnom životu, Miloš je navodno nedavno prekinuo vezu s manekenkom Barbarom. To je vijest koja je, sudeći po komentarima, obradovala mnoge obožavateljice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci