Show

Komentari 11

Bila je Kraljica svijeta, ljubila Ivaniševića, a čak i u šestom desetljeću privlači sve poglede

Bila je Kraljica svijeta, ljubila Ivaniševića, a čak i u šestom desetljeću privlači sve poglede

Danijela Gračan (52) je prošetala modnom pistom u Rovinju u kreacijama Ivice Skoke i otkrila kako je i dalje u top formi. Majka tri kćeri pokazala je zavidnu liniju i oduševila publiku

Prošli vikend se u rovinjskom hotelu Monte Mulini na trećem izdanju festivala 'Rovinj Art&More' održala modna revija poznatog domaćeg dizajnera Ivice Skoke. Uz brojne mlađahne modele pistom su prošetale i  Zvončica Vučković (64) i Danijela Gračan (52), koje su svojim izgledom oduševile sve okupljene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Danijela Gračan se prije 31 godinu okrunila titulom Kraljice svijeta. U međuvremenu je rodila i tri kćeri, no pokazala je da i dalje održava vitku liniju i zavidnu figuru. 

Mnogi ju pamte i po vezi s našom tenisačkom zvijezdom Goranom Ivaniševićem (49). Njihova je romansa započela nedugo nakon što je Danijela postala Kraljica svijeta a zbog njega se i preselila u Monte Carlo. 

Ipak, njihova veza nije opstala i Danijela je bračnu sreću pronašla s nogometnim trenerom Nenadom Gračanom (59). S njim je dobila tri kćeri, Lauru, Almu i Emu a paralelno je razvila i ozbiljnu znanstvenu karijeru.

Sada nosi titulu doktorice znanosti, 1998. počela je predavati na fakultetu te je sada redovita profesorica u trajnom zvanju i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. 

Danijelina kći Ema krenula je majčinim stopama te je prije tri godine osvojila titulu Kraljice Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO: JURA IZ SERIJE 'ZAUVIJEK SUSJEDI' U 24 PITANJA

Najčitaniji članci